Nu vanaf
€ 40.749,-

Opel Astra Sports Tourer Electric

Elektrisch Rijden, Krachtig en Veelzijdig

De Opel Astra Sports Tourer Electric bied een opvallend modern design, innovatieve hightech en veelzijdige ruimtelijkheid, nu aangedreven door 100% elektrische kracht.

Indrukwekkende Actieradius en Snelladen

Met een actieradius tot 413 km (WLTP*) en de mogelijkheid om in slechts 30 minuten van 20 naar 80% op te laden, biedt de Astra Sports Tourer Electric een naadloze en efficiënte elektrische rijervaring.

Duurzame Technologie voor de Toekomst

Onder de motorkap is de Astra Sports Tourer Electric uitgerust met hoogwaardige Duitse technologie, waardoor duurzaam rijden zonder uitstoot mogelijk wordt. Het eigenzinnige design en het ruime interieur maken het een echte blikvanger.

Schrijf je in voor Updates

Blijf als eerste op de hoogte van alle nieuws en updates over de nieuwe Astra Sports Tourer Electric. Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief.

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 72 maanden en 5.000 kilometer per jaar.

HomeOpelModellenOpel Astra Sports Tourer Electric