A new Blitz is Born
Opel Astra Plug-in hybrid
Rijklaar vanaf
€ 40.999,-

Opel Astra Plug-in Hybrid

Ben je opzoek naar een Opel plug-in hybride? Maak dan kennis met de Opel Astra Plug-in Hybrid. Deze krachtige en moderne plug-in hybrid heeft een actieradius tot wel 60 km (WLTP). Geniet van de atletische stijl en ervaar het elektrisch rijden zelf tijdens een proefrit.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Als je in de Opel Astra Plug-in Hybrid rijdt, profiteer je van de optimale combinatie van prestaties en efficiëntie. De auto heeft een 1.6 Turbo-benzinemotor met een vermogen van 150pk. Het resultaat is ongekend. Door de zuinige brandstofmotor, die samenwerkt met een krachtige elektromotor kan de Opel Astra Plug-in Hybrid volledig elektrisch rijden. Hierdoor heb je onbeperkt toegang tot milieuzones in en rondom steden.

De nieuwe Opel Astra Plug-in Hybrid kan je op talloze manieren een personaliseren. Dit kan door bijvoorbeeld een stijlvol contrasterend dak in wit of zwart. Geef  hem nog meer levendigheid met de lichtmetalen velgen. Tussen de velgen kan je een keuze maken tussen stoer, sportief , elegant en verfijnd. Het is een design met strakke lijnen en scherp gesneden oppervlakken. Dit geeft hem een harmonieus en krachtige uitstaling, dat zijn technieken benadrukt. De voorkant van de Plug-in Hybrid breekt volledig met de traditie.

Eenvoudig opladen met Astra Plug-in Hybrid

Het is heel eenvoudig om de Astra Plug-in Hybrid op te laden. Dankzij de geavanceerde snellaad technologie kun je de Astra Plug-in Hybrid zowel aan een gewoon stopcontact als bij een publiek laadpunt opladen. Dit maakt de auto zeer geschikt voor korte en langere ritten. De elektrische aandrijving van de Hybrid wordt gevoed door een geavanceerd vloeistofgekoeld batterijpakket met een capapciteit van 12,4 kWh. Je kan de motor gebruiken als je de hybride of volledig elektrische modus selecteert. hij is licht in gewicht, maar heeft een hoge energiedichtheid. Omdat het zwaartepunt laag ligt, doordat de batterij precies in de aandrijflijn ligt, zorgt dit voor stabiliteit en een fijne rijdynamiek.

Interieur

Rust en ruimte, het gevoel dat je krijgt als je in de nieuwe Astra Plug-in Hybrid stapt. Wat opvalt als je instapt, is het grote, overzichtelijke Opel Pure Panel®. Hierop wordt alle informatie getoond die jij als bestuurder nodig hebt. Zit comfortabel in de ergonomische comfortstoelen met AGR-certificatie. Qua bekleding hebben ze de luxe Alcantara of de lederen bekleding. Tot slot kan je ook optimaal genieten van de stoelen door de ventilatie- en massagefunctie. Verder heeft de Plug-in Hybrid het vernieuwde head-up display, dit maakt hem nog functioneler. Via het head-up display is alle belangrijke rij-informatie nog duidelijker te vinden. Het wordt geprojecteerd, zodat de bestuurder alles in een oogopslag kan zien. Uiteraard afhankelijk van de uitvoering waar jij voor kiest.

Waarom Opel Opel Astra Plug-in Hybrid Daarom Opel Opel Astra Plug-in Hybrid

  • Stoer design
  • Verschillende rijmodi
  • Baanbrekende technologie
De Opel Astra Edition is standaard voorzien van:

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeOpelModellenOpel Astra Plug-in Hybrid