Een klassieker gaat elektrisch
Opel Astra Electric
Rijklaar vanaf
€ 40.749,-

Opel Astra Electric

Een klassieker gaat elektrisch

Als toonbeeld van vooruitstrevend Duits design waarbij vorm wordt bepaald door functie, opent de nieuwe Opel Astra Electric de weg naar een nieuwe manier van rijden. Met zijn zelfbewuste looks, geavanceerde rijtechnologie en uitstootvrije, volledig elektrische aandrijflijn vormt hij een toonbeeld van de bevrijdende kracht van elektrisch rijden.

Snel een eenvoudig opladen

Voor thuisladen biedt Opel verschillende handige oplossingen om elke ochtend met een vol accupakket te kunnen vertrekken. En mocht het nodig zijn, dan laad je de nieuwe Opel Astra Electric onderweg in no time op dankzij Opels geavanceerde oplaadtechnologie: bij gebruik van een openbare snellader van 100 kW duurt het opladen van 10 tot 80% slechts 26 minuten. Zeg maar de tijd voor een koffiestop met bijwerken van je berichten.

Rij op jouw manier 

De nieuwe Opel Astra Electric biedt je de keuze uit drie rijmodussen om de werking van het aandrijfsysteem aan de rijomstandigheden aan te passen. Of aan je stemming. Sport biedt je een maximum aan dynamische prestaties in combinatie met een topsnelheid van 170 km/h, terwijl Eco juist het energieverbruik zo laag mogelijk houdt. Normal biedt je een gulden middenweg voor al je dagelijkse ritten. Maar welke modus je ook kiest, je rijdt altijd 100% uitstootvrij!

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeOpelModellenOpel Astra Electric