Nieuwe Opel Grandland

Opel Grandland: tot 700 kilometer elektrisch

Maak kennis met het nieuwste pronkstuk van Opel’s SUV-lineup, de volledig nieuwe Grandland. De tweede generatie van Opel’s SUV-vlaggenschip is stijlvol, ruim en bijzonder veelzijdig. Bovendien is er voor het eerst keuze uit volledig elektrische aandrijflijnen met een rijbereik wat op kan lopen tot 700 kilometer (WLTP-gemeten). Voorzien van het kenmerkende 3D Vizor familiegezicht, Intelli-Lux Pixel HD-koplampen en het geavanceerde STLA Medium-platform, is de nieuwe Grandland een grote sprong voorwaarts.

Het vernieuwde design

De nieuwe Opel Grandland is wat buitenmaten betreft flink groter dan zijn voorganger. Hij is 17 centimeter langer, 19 centimeter hoger en 6 centimeter breder geworden. Toch oogt de auto slank dankzij het ‘zwevende dak’. Het carrosserieontwerp is strak en gestructureerd, maar blijft tegelijkertijd vloeiend en organisch.

Motorisering

De Grandland staat op jet nieuwe STLA Medium-platform. Dankzij een nieuwe 98-kWh batterij bedraagt de actieradius zo’n 700 kilometer (WLTP-gemeten). Opladen naar 80 procent gaat in 26 minuten met een DC-snellader. Je kunt de nieuwe Grandland ook bestellen als PHEV met 85 kilometer aan actieradius, en als hybride zonder stekker.

Interieur

Binnenin verwelkomt de Grandland zijn inzittenden met gedurfde designelementen en een warme ambiance. Een centraal 16-inch display domineert het dashboard, terwijl AGR-gecertificeerde stoelen en innovatieve comfortfuncties zorgen voor een luxueuze rijervaring. Het interieur is ontworpen met het oog op ruimte en veelzijdigheid, met meer dan 35 liter aan opbergruimte, inclusief slimme oplossingen zoals de Pixel Box met draadloze oplaadmogelijkheden voor smartphones.

Veiligheid en Rijhulpsystemen

Opel heeft ook gedacht aan veiligheid en rijgemak, met een uitgebreid assortiment aan intelligente rijhulpsystemen. Van Automatic Cruise Control tot verkeersbordherkenning en semi-automatische rijstrookwisseling, de Grandland biedt geavanceerde technologieën om het rijden comfortabeler en veiliger te maken.

Waarom Opel Opel Grandland Daarom Opel Opel Grandland

  • 100% elektrisch
  • Stoer design
  • Verschillende rijmodi

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeOpelModellenNieuwe Opel Grandland