Peugeot Traveller

Het karakteristieke en stoere design van de Peugeot Traveller is de weerspiegeling van een nieuwe visie op reizen en ruimte.

De strakke, pure lijnen en de hoge, verticaal geplaatste grille zijn kenmerkend voor het even robuuste als elegante design. De moderne voorzijde wordt geaccentueerd door de lichtsignatuur met leds, de verchroomde, boemerangvormige sierstrips van de dagrijverlichting en de fraai in de carrosserie geïntegreerde koplampen.

De Peugeot Traveller is behalve van een head-up display en de vele rijhulpsystemen ook voorzien van een navigatiesysteem van de nieuwste generatie.

Dit met internet verbonden en spraakgestuurde 3D-navigatiesysteem kan worden bediend via het 7 inch touchscreen en gebruikt realtime verkeersinformatie van TomTom Traffic.

De grote lijnen

De Peugeot Traveller is leverbaar in twee carrosserievarianten, met een lengte van 4,96m of 5,31m. Door de hoogte van maximaal 1,90 m is de Traveller geschikt voor de meeste parkeergarages. Geniet van de ruimte, het gemak van het op vele manieren in te delen interieur dankzij de op rails gemonteerde en in lengterichting verstelbare stoelen, en de glaspanelen die individueel kunnen worden geblindeerd.

En als u uw elektronische sleutel op zak hebt, wordt het leven nog veel gemakkelijker dankzij de innovatieve handsfree-functie waarmee u de elektrisch bedienbare schuifdeuren kunt ontgrendelen en openen door een voetbeweging te maken onder het achterscherm van de auto.

Een nieuwe speler in het combispace-segment

De Peugeot Traveller is gebaseerd op het modulaire EMP2-platform. Deze nieuwe structuur staat garant voor comfort, kwaliteit en efficiency. Dankzij dit nieuwe platform is de Traveller bijzonder ruim, comfortabel en praktisch: een fraai voorbeeld van de knowhow van Peugeot.

Met de BlueHDi-motoren van 95 tot 180 pk en de nieuwe automatische transmissie EAT6 biedt de Traveller veel rijplezier terwijl het brandstofverbruik en de uitstoot voor dit segment uiterst laag zijn.

 

Offerte aanvragen

Download de brochure

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo