Peugeot Partner Tepee

Een flexibele, ruime auto voor het hele gezin met stijlvolle accenten. De Partner Tepee nodigt uit tot lange reizen. De auto is in elk opzicht toegankelijk dankzij de grote rechterzijschuifdeur, brede achterklep en forse bagageruimte. Bovendien beschikt de Tepee over een doordachte cockpit, die de bestuurder perfect uitzicht biedt. De cockpit kan worden voorzien van een groot aantal rijhulpsystemen, zoals parkeerhulp met grafische weergave of automatische verlichting.

  • Veel bagageruimte
  • Ruim interieur
  • Standaard uitgevoerd met dakrails
  • Stop & Start systeem

Perfecte toegankelijkheid

De Partner Tepee is in elk opzicht toegankelijk. Dankzij de grote rechterzijschuifdeur is instappen bijzonder gemakkelijk. De Active en Style beschikken ook links over een grote zijschuifdeur. De brede achterklep biedt met zijn grote openingshoek ruim toegang tot een forse bagageruimte en maakt het in- en uitladen eenvoudig. Optioneel zijn twee achterdeuren leverbaar op Access en Active.

Maximale bagageruimte

De Partner Tepee heeft een grote bagageruimte die gemakkelijk aan uw wensen kan worden aangepast. De bagageruimte heeft een inhoud van 675 liter (onder de hoedenplank) en 1350 liter als deze tot aan het dak wordt gebruikt (configuratie met 5 zitplaatsen). Met twee zitplaatsen (na het verwijderen van de achterstoelen) neemt de inhoud toe tot wel 3000 liter. De bagageruimte is in dat geval bovendien gemakkelijk toegankelijk via zowel de achterklep als de schuifdeur(en). Op de Style kan de achterruit separaat van de achterklep geopend worden om makkelijk kleine spullen te pakken of laden.

De PARTNER TEPEE ELECTRIC IS rijklaar LEVERBAAR VANAF € 30.470,-

Offerte aanvragen

Download de brochure

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo