Nieuwe Peugeot 508 SW

De nieuwe PEUGEOT 508 SW is geïnspireerd op de wereld van de ‘Shooting Brakes’. Met zijn lage en dynamische silhouet is de PEUGEOT 508 SW een opvallend ontwerp. De auto is een geslaagde mix van stoere elegantie en praktisch gemak voor wat betreft ruimte, volume en toegang tot de bagageruimte.

Met zijn gespierde voorkomen, zijn langgerekte lijnen, zijn expressieve front en zijn 19 inch velgeni, vormt de nieuwe PEUGEOT 508 SW een elegante, genereuze en atletische break. Aan de achterzijde onderstreept de dubbele zichtbare uitlaati zijn sportieve karakter, dat nog eens versterkt wordt door de bijzondere adaptieve 3D LED achterlichten met de bekende PEUGEOT lichtsignatuur

Waar u ook gaat…
De nieuwe PEUGEOT 508 SW geeft u een aangename rijervaring en ongeëvenaarde wegligging die nog eens versterkt wordt door Active Suspension Controli. De efficiënte zuinige PureTech benzinemotoren en de BlueHDi dieselmotoren gekoppeld aan de EAT8i achttraps automatische versnellingsbak zorgen voor een altijd plezierige en intense rijervaring.

Met de mogelijkheid voor een elektrisch bedienbare achterklepi en een lage laaddrempel, heeft de kofferruimte een optimale toegankelijkheid. Het interieur van de nieuwe PEUGEOT 508 SW biedt u, met zijn flexibiliteit en vele opbergmogelijkheden enorm veel gebruiksmogelijkheden.

 

 

Offerte aanvragen

Nieuw op voorraad

  • Peugeot 508
  • Sw 1.6 BLUE LEASE GT LINE EAT 8 AUTOMAAT
  • Benzine
  • 51.920,-

Bekijk auto

Alle voorraad

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo