Peugeot 308 SW

Met de nieuwe Peugeot 308 SW gezinsauto geniet u van elke rit. Ontdek een nieuwe visie op comfort.

De nieuwe Peugeot 308 SW heeft met zijn gestrekte en vloeiende lijnen een bijzonder uitnodigend karakter Dat dankt hij bijvoorbeeld aan zijn nieuwe voorzijde met de in het midden van de grille geplaatste Peugeot-leeuw en de stijlvolle nieuwe 16 inch lichtmetalen velgen ‘Zyrcon’. De nieuwe koplampen met geïntegreerde dagrijverlichting versterken de herkenbaarheid van elke nieuwe Peugeot 308.

DE NIEUWE 308 SW GT LINE, CHIC EN SPORTIEF

Het interieur van de moderne, chique en sportieve nieuwe Peugeot 308 SW GT Line valt op door zijn hoogwaardige materialen. Het is exclusief uitgevoerd met bekleding in een combinatie van kunstleder en de stof Oxford Mistral met rode sierstiksels en verschillende aluminium stijlelementen zoals de pedalen, de voetsteun en de dorpellijsten. Het rijcomfort wordt vervolmaakt door de nieuwste rijhulpsystemen.

Het ruime interieur van de nieuwe Peugeot 308 SW GT Line is al een uitnodiging op zich om er op uit te trekken. Dankzij het grote glasoppervlak en het panoramadak i genieten alle inzittenden optimaal van het uitzicht. Met de "Magic Flat"-achterbank kan de toch al royale bagageruimte worden omgetoverd tot een enorme laadruimte met een volledig vlakke laadvloer. De lage laaddrempel maakt de bagageruimte perfect toegankelijk.

rijklaar vanaf € 27.150,-

Offerte aanvragen

Nieuw op voorraad

  • Peugeot 308
  • SW 1.2 PureTech 130pk Blue Lease Premium
  • Benzine
  • 27.940,-

Bekijk auto

Alle voorraad

Download de brochure

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo