Peugeot 308 GTi

De nieuwe Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport ademt één en al sportiviteit. Met zijn design, uitrusting en exclusieve motor staat hij garant voor nieuwe rijsensaties.

Laat u verleiden door de inspirerende lijnen van de nieuwe Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport. De nieuwe voorzijde maakt direct indruk met een glanzend zwarte verticale grille, een rood onderste gedeelte van de bumper en speciale koelsleuven.

VOOR DE LIEFHEBBER

De PEUGEOT 308 GTi geeft op stijlvolle wijze een sportieve beleving, met een Peugeot Sport-ambiance waarin antraciet, rood en zwart de boventoon voeren: met alcantara beklede kuipstoelen, RVS pedalen, lederen stuurwiel met GTi-logo, aluminium Peugeot Sport-dorpellijsten... Sportiviteit tot in de kleinste details.

"CONNECTED" IN ALLE OPZICHTEN

Het geïntegreerde navigatiesysteem Peugeot Connect 3D Nav is voorzien van een 9,7 inch capacitief touchscreen met 3D weergave van de kaart, spraaksturing en realtime verkeersinformatie via TomTom traffic. Dankzij de Mirror Screenfunctie i kunt u gebruik maken van apps die compatibel zijn met Apple CarPlayTM, MirrorLink® of Android Auto

 

Rijklaar vanaf € 45.220,-

 

Offerte aanvragen

Nieuw op voorraad

  • Peugeot 308
  • SW 1.2 PureTech 130pk Blue Lease Premium
  • Benzine
  • 27.940,-

Bekijk auto

Alle voorraad

Download de brochure

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo