Peugeot 5008

NIEUWE PEUGEOT 5008 SUV: EEN NIEUWE DIMENSIE SUV

Krachtige, gestrekte lijnen. Het design van de nieuwe Peugeot 5008 SUV maakt direct indruk. Het indrukwekkende voorkomen wordt op stijlvolle wijze geaccentueerd door het sierlijke silhouet, het dak in de kleur Black Diamond* en de grille met verchroomde lamellen.

EEN NIEUWE KIJK OP VRIJHEID

De nieuwe Peugeot 5008 SUV is een 7-persoons* SUV die u zowel zonder als met passagiers unieke rijsensaties te bieden heeft. Zo kunt u in het luxueuze interieur genieten van het bijzondere licht van het panoramische schuif-/kanteldak*. Eenmaal onderweg zult u ontdekken dat de nieuwe Peugeot 5008 SUV zich qua wegligging en geluidscomfort kan meten met de beste reislimousines.

UNIEKE RIJSENSATIES

Ontdek de sensaties die de nieuwe hightech PEUGEOT i-Cockpit® u te bieden heeft. Het 100% digitale en te personaliseren head-up instrumentenpaneel, het 8 inch capacitieve touchscreen*, het nieuwe compacte stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen en de automatische transmissie met elektrische impulsbediening ** zorgen voor een unieke rijervaring.

GROOTS OP ZIJN EIGEN MANIER

De 3 individuele stoelen op de 2e zitrij en de 2 stoelen op de 3e zitrij die zowel wegklapbaar als uitneembaar zijn, bieden u de mogelijkheid om uw nieuwe 5008 SUV in te delen zoals u wilt zodat uw passagiers en bagage alle ruimte hebben.
En voor ultiem rijplezier kunt u de sfeer in het interieur een persoonlijk tintje geven dankzij de Peugeot i-Cockpit® Amplify en genieten van het fenomenale geluid van het Focal® hifisysteem.

3 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR DE NIEUWE PEUGEOT 5008

  •  Een SUV met een nieuwe dimensie
  •  Unieke Sensaties
  •  Veiligheid die verder gaat

 

rijklaar vanaf € 34.430

* Vanaf de Active
** Afhankelijk van de uitvoering

Offerte aanvragen

Nieuw op voorraad

  • Peugeot 5008
  • 1.2 PURETECH GT-LINE 130 PK
  • Benzine
  • 37.440,-

Bekijk auto

Alle voorraad

Download de brochure

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo