Peugeot 3008

De nieuwe PEUGEOT 3008 SUV onthult zijn kracht en karakter. Gedragen door een krachtig design, combineert hij robuustheid met elegantie. Stapt u in de nieuwe PEUGEOT 3008 SUV, dan stapt u aan boord van een intuïtieve en technologische omgeving. U ondergaat een intensieve rijervaring.

Een krachtig stijl

Laat u verleiden door de krachtige voorzijde van de nieuwe PEUGEOT 3008 SUV, met zijn stoere verticale grille met facetten en scherp gelijnde katachtige full-LED koplampen. Ontdek de vloeiende en dynamische lijn met een kenmerkende verchroomde sierstrip op de voorschermen. De unieke en krachtige persoonlijkheid van de nieuwe PEUGEOT 3008 SUV wordt geaccentueerd door het Black Diamond dak (Optioneel, afhankelijk van de uitvoering) en een glanzend zwarte lijst tussen de LED-achterlichten, die zowel overdag als 's nachts branden. Alsof een leeuw de afdruk van zijn klauwen heeft achtergelaten.

Een sterke beleving

Nooit eerder was het zo verleidelijk om op avontuur te gaan.
De nieuwe PEUGEOT 3008 SUV nodigt u met zijn spectaculaire nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® uit om kennis te maken met een 100% digitale wereld. Het 8 inch touchscreen, het te configureren en personaliseren volledig digitale head-up instrumentenpaneel, het compacte stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen en de elektronische bediening van de automatische EAT6 versnellingsbak vergroten uw rijplezier.

Personaliseer uw omgeving met de i-Cockpit® Amplifyi (Afhankelijk van de uitvoering) om op en top van het rijden te genieten. Terwijl u zich comfortabel heeft genesteld in de stoelen met 8-punts massagefunctieiOptioneel, afhankelijk van de uitvoering selecteert u met een enkele beweging de gewenste zintuigelijke ambiances en past u deze aan uw stemming en route aan. U beleeft dit allemaal in een luxueus en uiterst modern interieur.

U kunt vervolgens genieten van de sublieme rijeigenschappen en het voortreffelijke geluidscomfort, onder het warme licht van het panoramische schuif-/kanteldak (Afhankelijk van de uitvoering optioneel) en de uiterst natuurgetrouwe klanken van uw favoriete muziek via het FOCAL® hifisysteem (Afhankelijk van de uitvoering optioneel).

Slimme technologie

Als u de wereld ontdekt, dan zult u deze ook willen respecteren met milieuvriendelijke technologie. Daarom is de nieuwe PEUGEOT 3008 SUV voorzien van een lichter onderstel en is hij leverbaar met schone PureTech- en BlueHDi-motoren (eventueel in combinatie met de automatische transmissie EAT6) waarmee deze nieuwe PEUGEOT tot de zuinigste SUV's in zijn segment behoort. Het gecombineerd brandstofverbruik  is (l/100 km): 3,8 - 6,0 – CO₂en de uitstoot is 100 (g/km).

Rijklaar vanaf € 31.780,-
 

Offerte aanvragen

Nieuw op voorraad

  • Peugeot 3008
  • 130pk GT-Line
  • Benzine
  • 35.500,-

Bekijk auto

Alle voorraad

Download de brochure

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo