Nieuwe Peugeot 2008

Ontdek de nieuwe Peugeot 2008 SUV, een compacte en veelzijdige SUV met een inspirerend design die een sublieme rijervaring biedt dankzij de innovatieve PEUGEOT i-Cockpit® 3D, hoogwaardige technologieën en krachtige en efficiënte aandrijflijnen, naar keuze met een verbrandingsmotor of elektrisch.

De nieuwe Peugeot 2008 SUV heeft een stoer en imposant voorkomen met vloeiende lijnen, waarmee hij efficiency en beheerste kracht tentoonspreidt. De expressieve voorzijde, de horizontaal geplaatste motorkap en de grote bodemvrijheid geven hem samen met de strakke lijnen en atletische vormen een heel eigen dynamiek. Aan de achterzijde versterken de spoiler, het glanzend zwarte sierpaneel en de verchroomde uitlaatsierstukken* zijn sportieve en vastberaden karakter. * Afhankelijk van uitvoering.

Aan elk detail is met uiterste precisie en verfijning aandacht besteed, wat de auto een elegant en functioneel karakter geeft. De lichtsignatuur zorgt voor een modern en hightech uitstraling dankzij de full led-koplampeni met drie klauwen en de voor het merk karakteristieke led-achterlichten. De nieuwe Peugeot 2008 SUV biedt met zijn grote flexible in te delen bagageruimte en neerklapbare achterbank vele gebruiksmogelijkheden. 

De stoelen kunnen zijn bekleed met hoogwaardige materialen zoals alcantara® of leder.* De voorstoelen zijn afhankelijk van de uitvoering voorzien van stoelverwarming(2) en, in het geval van de bestuurdersstoel, een massagefunctiei en elektrische stoelverstelling*. * Afhankelijk van uitvoering.

naar verwachting medio 2020 in onze showroom.

Offerte aanvragen


Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo