Peugeot 2008

De nieuwe PEUGEOT 2008, met recht een SUV, heeft een nieuwe hightech lichtsignatuur. Koplampbehuizingen met zwart en verchroomd binnenwerk. En LED-achterlichten als de afdruk van de klauw van een leeuw: de nieuwe PEUGEOT 2008 heeft een katachtige en verleidelijke blik.

Opvallend is de verticale van verchroomde facetten voorziene grille met in het midden de leeuw van PEUGEOT. Kenmerkend zijn de vlakke motorkap en de zwarte wielkast- en dorpelranden op de hogere uitrustingsniveaus. Ze vormen een eenheid met de voor- en achterbumper die voorzien zijn van robuuste beschermplaten. De verchroomde onderdelen, zoals de ruitomlijsting, sierdelen bovenaan de achterportieren, roofrails, achterspoiler: ze zijn kenmerkend voor de hoogwaardige afwerking en uitstraling van de auto.

  • Achteruitrijcamera
  • Apple Carplay
  • Actieve parkeerhulp
  • Grip Control

Zuinige SUV

De lage luchtweerstand en het lage gewicht vanaf slechts 1120 kg zijn twee belangrijke voordelen van de PEUGEOT 2008. Bovendien kunt u bij de PEUGEOT 2008 kiezen uit zuinige motoren die gekenmerkt worden door een aangenaam laag brandstofverbruik en zeer lage CO2 uitstoot.

De Intense SUV

Door de fraaie materialen en verzorgde afwerking biedt de nieuwe PEUGEOT 2008 een bijzondere rijervaring. Neem plaats in de PEUGEOT i-Cockpit®. Het compacte stuurwiel, het head-up instrumentenpaneel en het touchscreen staan borg voor een intuïtief, plezierig en veilig rijgedrag zodat u optimaal kunt genieten van de geweldige wegligging. De rijsensaties worden verder versterkt door de toegepaste technologieën.

rijklaar VANAF € 22.160,-

 

Offerte aanvragen

Nieuw op voorraad

  • Peugeot 2008
  • 1.2 PureTech 110pk Allure, PDC, NAVI
  • Benzine
  • 22.950,-

Bekijk auto

Alle voorraad

Download de brochure

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo