Vervangend vervoer

Vervoer op maat met Peugeot Rent


Een vervangende bedrijfswagen nodig?

Stel, het is tijd voor de APK. Of u besluit uw bestaande geluidsinstallatie te laten vervangen door een nieuwe met geïntegreerd navigatiesysteem. Of uw auto is gewoon toe aan een grote beurt. In al die gevallen brengt u uw auto naar Wassink Autogroep, Peugeot Erkend Reparateur, en heeft u waarschijnlijk voor korte tijd behoefte aan vervangend vervoer.

Wij hebben daar een oplossing voor. Want via Peugeot Rent kunt u elke gewenste Peugeot kiezen als vervangende bedrijfsauto. Vervoer op maat is waar het bij Peugeot Rent om draait. Kortom, u kiest de Peugeot die tijdelijk het beste bij u past.

Scherpe tarieven

Als u een bedrijfsauto huurt via Peugeot Rent, gelden de standaardbepalingen van de BOVAG afdeling Verhuur. Voordat u in de Peugeot van uw keuze vertrekt, vragen wij u zich te legitimeren met een geldig rijbewijs. Wanneer u als vervangend vervoer een automaat wilt rijden, dan zijn de meerkosten € 10,- per dag.

Wassink Business Services is uw totaalaanbieder in zakelijke mobiliteitsoplossingen. Ook voor vervangend vervoer bent u bij Wassink Autogroep aan het juiste adres.


Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo