Onderhoud, reparatie en banden

Houd uw bedrijfswagen in optimale conditie


Onderhoud & reparaties

Het Peugeot Onderhoudssysteem is ontworpen om uw Peugeot bedrijfswagen in optimale conditie te houden. De basis van het Peugeot Onderhoudssysteem bestaat uit 2 elementen:

De jaarlijkse onderhoudsbeurt houdt niet alleen het verversen van de motorolie in. Het is een complete inspectie van uw Peugeot waarbij een groot aantal controles plaatsvindt. Een overzicht van de werkzaamheden die worden uitgevoerd tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt vindt u in de brochure.

Op basis van deze controles kan Wassink bedrijfswagens u adviseren specifieke onderdelen te laten vervangen of te laten repareren om maximale veiligheid, kwaliteit en maximaal comfort te waarborgen.

Banden en wielen

In samenwerking met vooruitstrevende bandenfabrikanten streven wij ernaar uw Peugeot bedrijfswagen uit te rusten met hoog presterende banden die voldoen aan onze kwaliteits- en veiligheidsstandaards. De banden op uw bedrijfswagen zijn uw enige contact met de weg. Een band heeft een raakvlak met het wegdek ongeveer ter grootte van uw hand. Juist daarom is het zeer belangrijk dat uw auto de juiste banden heeft.

Vijf goede redenen om uw banden te laten controleren:

Zoek niet langer verder! Wassink Business Services is uw totaalaanbieder in zakelijke mobiliteitsoplossingen. Ook voor Ford bedrijfswagen onderhoud, reparaties en banden bent u bij Wassink Autogroep aan het juiste adres. Wilt u meer informatie over onze onderhoudsdiensten, neem dan contact met ons op.


Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo