Bedrijfswageninrichting

goede inrichting van uw mobiele werkplek scheelt een hoop zorgen


Peugeot & Ford bedrijfswageninrichting

Voor de inrichting van uw bedrijfswagen bent u bij Wassink Business Services aan het goede adres. In samenwerking met Bott vario bieden wij talrijke bouwstenen voor het inrichten van uw Ford of Peugeot bedrijfswagen. Van universele modules tot maatwerk oplossingen, de keuze is aan u! Iedere branche heeft zijn eigen specifieke wensen op het gebied van bedrijfswageninrichting en daar spelen wij perfect op in. Vanzelfsprekend ontvangt u van ons professioneel advies over de inrichting van uw bedrijfswagen.

Gebruik uw mobiele ruimte optimaal

Een goede inrichting van uw mobiele bergruimte of werkplek scheelt een hoop zorgen en biedt vanzelfsprekend meer werkplezier. Het opbergen en terugvinden van uw spullen moet eenvoudig zijn, wij denken daarom graag met u mee over het gebruik van uw mobiele ruimte. U moet immers uw bergruimte optimaal kunnen benutten. De laadruimte van uw bestelwagen bouwen wij eenvoudig om tot een optimale, mobiele werkplek. Wij houden daarbij rekening met al uw wensen.

Geniet van een kwalitatieve oplossing en professionele uitstraling

Bott Vario levert kwaliteitsproducten die voor de lange duur vervaardigd zijn. Van kasten tot deuren, van luiken tot lades en van rekken tot werkbladen. Wij bepalen graag samen met u de combinatie die het beste bij uw professie past! Wij laten u graag zien hoe eenvoudig u de laadruimte van uw bestelwagen ombouwt tot een mobiele werkplek. Daarnaast oogt onze bedrijfswageninrichting professioneel. Met een Bott vario bedrijfswageninrichting kunt u beslist voor de dag komen. Uw bedrijfswagen is immers het rijdende visitekaartje van uw bedrijf!

Zoek niet langer verder! Wassink Business Services is uw totaalaanbieder in zakelijke mobiliteitsoplossingen. Ook voor bedrijfswageninrichting bent u bij Wassink Autogroep aan het juiste adres.


Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo