Peugeot

Logo Peugeot

Van kleine stadsauto tot luxe sedan en zelfs bedrijfswagens; bij Wassink Autogroep is er voor elke automobilist een passende Peugeot te vinden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe Peugeot of een occasion, Wassink Autogroep heeft altijd een aantrekkelijk aanbod auto’s voor u klaar staan. Zowel voor de particulier alsook voor de leaserijder, is Peugeot een uitstekende keuze.

Peugeot: duurzaam en mileuvriendelijk

Al vanaf 1910 werkt Peugeot aan het ontwikkelen van geavanceerde voertuigen. De focus die ze hierbij hebben: duurzame auto’s met milieuvriendelijke technologie. Bezoek een Wassink Autogroep dealer bij u in de buurt en laat onze verkopers u alles vertellen over de laatste technieken.

Peugeot werkt op veel manieren de luchtvervuiling tegen, met bijvoorbeeld een koolstofbufferproject in Zuid-Amerika maar ook het ontwikkelen van zuinigere en schonere motoren heeft hoge prioriteit. Dit ziet u terug in een van de meest innovatieve auto’s van dit moment: de Peugeot Ion, een volledig elektrische stadsauto.

Leeuwekeur occasions

Streng geteste Peugeot occasions voldoen aan een Leeuwekeur label. Gebruikte Peugeot’s met een degelijke garantie en goede conditie.

Vind onze Peugeot vestigingen:

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo