Nieuwe Kia XCeed

Dit is ‘m: de nieuwe Kia XCeed

De nieuwe XCeed komt eraan. De compacte 'crossover utility vehicle' van Kia is het vierde lid uit de bestsellerreeks, en wát voor een! De XCeed heeft de prettige hogere instap, hogere bodemvrijheid en praktische binnenruimte van een SUV. Maar hij heeft ook de 'good looks' van een slanke lijnen van een vlotte hatchback of zelfs een stijlvolle premium coupé.

Markant en uitgesproken sportief

Het verrassend elegante uiterlijk is getekend in het Europese designcentrum van Kia in Frankfurt. Topdesigner Gregory Guillaume en zijn ontwerpteam gaven de belangrijke nieuwkomer een spannende coupé-daklijn. Het resultaat mag er zijn: de XCeed oogt modern, markant en uitgesproken sportief. 

De XCeed stuurt als een coupé maar het onderstel is dankzij hydraulische schokdempers ook ongekend comfortabel en stil. Het innovatieve systeem strijkt elke plooi in het wegdek direct glad. Dat voel je… doordat je bijna niks voelt. Zelfs op slecht wegdek blijft de Kia XCeed met deze slimme techniek stabiel, stil en strak bestuurbaar.

Volledig digitaal dashboard

Een primeur in de Kia XCeed is het 12,3-inch digitaal interactief instrumentenpaneel. Dit is volledig digitaal en multifunctioneel. Centraal tussen de digitale snelheidsmeter en toerenteller zit een uitgebreid display waarop je naar keuze allerlei belangrijke informatie kunt krijgen: van navigatie-aanwijzingen en infotainment-gegevens tot informatie van je smartphone of belangrijke ritgegevens.

naar verwachting eind 2019 in onze showroom.

Offerte aanvragen


Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo