1. Contracteer een nieuwe Kia

stel ons een vraag

WELKE KIA U OOK LEAST

Als zakelijke rijder of fleetowner kun u niet om Kia heen. Waarom? Kia heeft het allemaal! Een breed scala aan aantrekkelijke modellen van hoge kwaliteit en natuurlijk de unieke 7 jaar garantie. Het resultaat: lage onderhoudskosten en hoge restwaardes en daardoor een gunstige Total Cost of Ownership. Er is altijd een Kia die past bij uw (lease)budget en persoonlijke voorkeuren. Kia biedt de totaaloplossing voor uw mobiliteitsbehoefte.

Kia Autolease

Kia Autolease is dé leasemaatschappij voor Kia in Nederland. Met standaard zeer gunstige voorwaarden, scherpe tarieven en servicegerichte werkwijze levert Kia Autolease de totaaloplossing voor uw mobiliteitsbehoefte.
Bij Kia Autolease vindt u altijd de lease-auto die past bij uw persoonlijke voorkeur, wensen en leasebudget.
En voor alle onderhoud kunt u terecht bij Wassink Autogroep

 

* Genoemde leaseprijzen zijn vanaftarieven per maand, ex. btw, gebaseerd op een looptijd van 60 maanden met 20.000 km per jaar, incl. ROB, houderschapsbelasting, verzekering ER 250,-, POI en RB via Kia Autolease. Wijzigingen en fouten voorbehouden.

Hoe least u het liefst?

  • Full Operational Lease

Deze meest complete leasevorm neemt u alle zorgen uit handen. Componenten als rente en afschrijving, houderschapsbelasting, All Risk en WA-verzekering, reparatie, hulp bij pech onderweg, onderhoud en bandenvervanging zijn in het contract opgenomen. Daarnaast kunt u ook vervangend vervoer, een brandstofpas en winterbanden in het contract laten opnemen. Voor een vast bedrag per maand neemt Kia Autolease u ook de financiële en administratieve taken uit handen.

  • Netto Operational Lease

Als u zaken als verzekering, reparatie, onderhoud en banden zelf wilt regelen, is Netto Operational Lease de meest geschikte leasevorm. Kia Autolease blijft eigenaar van de auto. Het grote voordeel is dat de auto niet op uw balans wordt opgenomen. Het restwaarderisico ligt bij Kia Autolease. Bovendien heeft u niet de verplichting om de auto na de looptijd over te nemen, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Financial Lease. U least dus tegen zeer voordelige tarieven en zonder beperkingen

 

Advies op maat

Iedere organisatie is anders. Wij kunnen voor u een ideaal leasepakket samenstellen; toegesneden op uw situatie, wensen en eisen. De experts van Wassink Autogroep geven u daarover graag persoonlijk advies.

 Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo