Kia Sportage

De nieuwe Kia Sportage geeft je meer dan je verwacht. Meer adembenemend design. Meer cutting-edge technologie. Meer geavanceerde features voor maximale veiligheid en comfort. Meer redenen om erop uit te trekken en de dag te plukken. Het gaat om een nieuwe kijk op de wereld. Om ontdekken, op avontuur gaan. Ver weg of dichtbij. Nieuwe ervaringen, nieuwe plaatsen. Met zo veel innovatie, stijl en comfort maakt de nieuwe Sportage iedere reis de moeite waard.

In de nieuwe Kia Sportage moet jij probleemloos en zorgeloos de weg op kunnen. Daarom zit hij vol geavanceerde technologieën en slimme innovaties waarmee jij je bestemming stressvrij bereikt. Hij helpt jou je aan de maximum snelheid te houden en verbetert je zicht op de weg. De nieuwe Sportage is er volledig voor jouw comfort en veiligheid. Het enige dat jij hoeft te doen is genieten van je rit.

De nieuwe Kia Sportage is ontworpen voor comfort. Heel veel comfort. Hij is gemaakt om iedere rit ongekend soepel, makkelijk en probleemloos te laten verlopen. Van handsfree technologie zoals de slimme automatische achterklep en hightech draadloze opladers tot stoelen die jou comfortabel houden, hoe warm of koud het ook is. De vele superslimme features van de Sportage maken van iedere rit een feest.

rijklaar VANAF € 33.395,-

Offerte aanvragen

Nieuw op voorraad

  • Kia Sportage
  • DYNAMICLINE MEGA VOORRAADKORTING!
  • Benzine
  • 31.999,-

Bekijk auto

Alle voorraad

Download de brochure

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo