Kia e-Soul

Coming Soon

Nooit meer vieze handen bij het tanken. Nooit meer olie peilen of bijvullen. Geen uitlaatgassen of lawaai van hoge toerentallen. En nul, helemaal nul emissies tijdens het rijden. Directe acceleratie, een verrassend groot bereik. Met als enige geluid: jouw favoriete muziek. En zakelijk rijd je 'm met slechts 4% bijtelling. Elektrisch rijden met de Kia e-Soul heeft uitsluitend voordelen. 

Kies zelf tussen de rijmodi Eco+, Eco, Comfort en Sport. Elke stand heeft zijn eigen karakteristiek, energieverbruik en prestaties dankzij specifieke instellingen van trekkracht, acceleratie, energieterugwinning en klimaatsysteem.

De Kia e-Soul brengt je verder op één acculading verder dan je denkt. Met de 64 kWh batterij kom je volgens de WLTP-norm maar liefst 452 km ver. Op de batterij geeft Kia ook 7 jaar garantie.

Het regeneratieve remsysteem is instelbaar in vijf standen. Daardoor kan hij zelfs het kleinste beetje bewegingsenergie direct terugwinnen. De ‘one pedal driving’ modus is ideaal voor in de stad: zodra je het gaspedaal loslaat, remt de auto vanzelf af. En met adaptieve cruise control houdt hij automatisch voldoende afstand van je voorligger.

Opladen gaat heel eenvoudig met de standaard- of snellaadaansluiting, thuis of aan een openbare laadpaal. Bij snelladen vul je de accu’s al tot 80% bij in een half uur, afhankelijk van capaciteit van de aanwezige stroomvoorziening, buiten temperatuur en temperatuur van de batterij.

 

Offerte aanvragen


Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo