Nieuwe Kia Sorento

De Sorento heeft een modern en elegant silhouet met opvallende details. Zoals de krachtige chromen grille, geflankeerd door LED-dagrijverlichting en de nieuw ontworpen lichtmetalen velgen. De Kia Sorento is standaard voorzien van de meest geavanceerde technieken voor een optimale rijervaring. De cockpit is voorzien van een volledige reeks bedieningselementen en een uitgebreid pakket slimme veiligheidssystemen voor u en uw passagiers. Met de Kia Sorento komt u altijd volledig ontspannen aan op uw bestemming.

  • Standaard 7 jaar garantie
  • Standaard Hill Start Assist Control (HAC)
  • Leverbaar met geavanceerd 4WD systeem
  • 5- of 7 zitplaatsen

Robuust en Allround

Hoewel de Sorento zich heeft ontwikkeld tot een stijlvolle en elegante allrounder, zal hij nooit zijn afkomst vergeten. Hij biedt u de kracht en verfijnde prestaties waarmee u uw dagelijkse routine moeiteloos inruilt voor een opwindend avontuur. De Kia Sorento is standaard voorzien van de meest geavanceerde technieken voor een optimale rijervaring.

Flexibiliteit

Comfortabel op weg met het gezin. Of met drie vrienden en hun golfsets. Elke dag is anders, dus verandert de Sorento met u mee. U kunt  7 passagiers vorstelijk vervoeren. Maar u kunt de tweede zitrij (drie stoelen) en de derde zitrij (twee stoelen) ook helemaal neerklappen. Het resultaat: een laadruimte van 2052 liter. Afhankelijk van hoeveel bewegingsruimte u en uw passagiers nodig hebben. Kortom, de Sorento is net zo flexibel als u zelf bent. Een derde zitrij (7-zitter) is een optie tegen meerprijs

rijklaar VANAF € 52.470,-

 

Offerte aanvragen

Nieuw op voorraad

  • Kia Sorento
  • 2.0 CRDi 200pk Aut ExecutiveLine 7 persoons
  • Diesel
  • 64.415,-

Bekijk auto

Alle voorraad

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo