Kia Optima Sportswagon

Strakke lijnen, verfijnd design en een zelfverzekerde stijl: dat is de nieuwe Kia Optima Sportswagon. Kijk dichterbij en zie een hele serie innovatieve ideeën. Ontdek zijn nieuwe geraffineerde looks en talloze slimme features.

  • Als Hybrid en Diesel leverbaar
  • Stijlvol, onderscheidend design
  • Standaard 7 jaar garantie

Sportief op de juiste plekken

De Optima Sportswagon GT-Line & GT tonen de wereld graag hun sportieve kant en opvallende details. Stoere LED-koplampen, LED-achterlichten en specifieke dorpelafwerking, dubbele uitlaten en sportieve bumpers geven ze het kenmerkende karakter. Daarnaast zorgen de Kia tiger nose grille, de 18" lichtmetalen velgen en de stijlvolle luchtinlaten voor nog meer flair.

Alle Ruimte. En Meer

Het soft-toch interieur van de Optima Sportswagon is gemaakt voor ruimte en comfort. De royale afmetingen geven je alle bewegingsvrijheid om optimaal te genieten van je reis. Slimme oplossingen zoals geventileerde stoelen die de posities van twee bestuurders opslaan, houden je hoofd koel en comfortabel. En dankzij verbeterde geluidswering is het in de cabine van de Optima Sportswagon altijd rustgevend stil. Zit je eenmaal in de strakke cabine van de Optima GT en GT- Line, dan stap je er niet graag meer uit. Het D-vormige stuurwiel, de aluminium pedalen en de kenmerkende sportieve stoelen zijn maar een paar van de features die de GT's zo bijzonder maken.

Rijklaar vanaf € 34.295,-

Offerte aanvragen

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo