Kia Optima

Efficiency hoeft niet ten koste te gaan van prestaties en comfort. Dat bewijst de Kia Optima. De Optima is een combinatie van rijplezier en een riante uitrusting, met een aantrekkelijk prijskaartje. Zodra u achter het stuur zit, voelt de Optima als de ideale reisgenoot. De nieuwe Kia Optima is in alle opzichten een fenomenale verschijning.

  • Als Hybrid en Diesel leverbaar
  • Stijlvol, onderscheidend design
  • Standaard 7 jaar garantie

Pure prestatie

Zowel de Kia Optima met 1.7 CRDi dieselmotor als de 2.0 CVVT benzine Hybrid automaat demonstreren dat efficiency niet ten koste van prestaties en comfort hoeven te gaan. De Optima combineert rijplezier en een riante uitrusting met een aantrekkelijk prijskaartje. De Optima Hybrid biedt de zakelijke rijder daarbij ook nog een gunstige bijtelling van slechts 22%.

Krachtigste hybride in zijn klasse

De nieuwe Kia Optima Hybrid is een technisch hoogstandje. Met liefst 131kW/177 pk is het de krachtigste benzine-hybride in zijn klasse. De hybride-techniek koppelt een 2.0 liter benzinemotor (met automaat) aan een elektromotor. Tijdens het rijden slaat het systeem energie op in een lithium-polymeer accu; energie die weer gebruikt wordt om onderweg brandstof te besparen. Het Regenerative Braking System zorgt dat ook de energie die vrijkomt bij het remmen in de accu wordt opgeslagen.

rijklaar VANAF € 32.470,-

Offerte aanvragen

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo