Kia Niro

Crossover. Hybride.

“Voordat je instapt, zie je het al: dit wordt bijzonder. De Kia Niro is anders dan andere hybrides. Deze is mooi! En hij rijdt echt sportief, zoals je van een crossover mag verwachten. Je stapt weer uit met een brede grijns op je gezicht.”

Volledig onder controle

'High-tech safety' - deze woorden vatten mooi samen wat de Kia Niro allemaal te bieden heeft aan bijzondere veiligheidsfeatures. In elke situatie houdt de techniek een oogje in het zeil met bijvoorbeeld dodehoekdetectie en - speciaal voor de snelweg - actieve rijbaanassistentie. Je rijdt sportief én zorgeloos dankzij intelligente remassistentie en adaptieve cruise control. Er is extra gelet op het remgevoel waardoor je, in vergelijking met andere hybrides, veel gelijkmatiger afremt. Zo houdt de Niro jou en je passagiers veilig, van de dagelijkse rit tot en met de vakantietocht door de bergen.

Rust & Ruimte

Bovenop de veiligheidssystemen heeft de Niro nog meer high-tech features die indruk maken. Deze auto denkt continu met je mee, zonder zichzelf ooit op de voorgrond te dringen. Het is de eerste Kia met Eco-DAS (Driver Assistance System), dat onder andere de bestuurder adviseert hoe hij het benzineverbruik kan verminderen. Coasting guide adviseert soms om het gas los te laten en gebruikt de navigatie om zo tot een lager brandstof verbruik te komen. Ook wordt de luchtweerstand geoptimaliseerd en zelfs condensvorming tegengegaan door slimme technologie.

Denkt met je mee

Pas als je erin zit, merk je hoe ruim 't is. Er is geen ander model in deze klasse met zoveel hoofdruimte en ook de laadruimte is indrukwekkend. Groot en flexibel, met een vlakke laadvloer. Het interieur is één en al comfort. Terwijl je wegzakt in je lederen stoel (die uiteraard je zitpositie onthoudt), heb je uitzicht op een groot LCD-cluster met alle nodige info. Ondertussen wordt je mobiel draadloos opgeladen, dus geen gedoe met kabels. Tenslotte, het geluid. De cabine van de Kia Niro is perfect geïsoleerd, waardoor je nog meer kunt genieten van het premium JBL-geluidssysteem.

rijklaar vanaf € 27.995,-

Offerte aanvragen

Nieuw op voorraad

  • Kia Niro
  • Hybride 141pk Automaat ExecutiveLine Rijklaar *Voorraadactie*
  • Hybride
  • 33.250,-

Bekijk auto

Alle voorraad

Download de brochure

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo