Nieuwe Ford Puma

Wil jij alles uit het leven halen? Dat dachten we al. Wij hebben daarom de Puma helemaal voor jou ontworpen met een gedurfde SUV- uitstraling en een geavanceerde hybride aandrijving, om stil van te worden. 

Technologie dat rijden een genot maakt 

Om te zorgen dat jij altijd plezierig rijdt, heeft de Ford Puma allerlei innovatieve functies. Zoals verschillende rijmodi en Ford Co-Pilot360 om je soepeler te laten schakelen en je te helpen bij het remmen en sturen. Maar je hebt ook Adaptive Cruise Control, Pre-Collision Assist en Evasive Steering Assist die de weg in de gaten houden en je waarschuwen voor mogelijke gevaren.

Een stap vooruit

Rij schoner met de hybride elektrische Ford Puma. Je kunt kiezen uit geavanceerde EcoBoost Hybrid benzine- motoren. Die leveren uitstekende prestaties, hebben een indrukwekkend zuinig brandstofverbruik en stoten aanzienlijk minder CO2 uit dan conventionele, niet-hybride motoren.

Geen gezoek meer naar je sleutels

Handsfree achterklep voor gemakkelijke toegang tot de laadruimte van de Puma, zelfs wanneer je je handen vol hebt. Maak een zachte voetbeweging onder het midden van de achterbumper terwijl je de KeyFree-sleutelhanger in je zak of tas hebt en de handsfree achterklep werkt zonder dat je iets hoeft aan te raken. Kan ook geopend en gesloten worden terwijl je in de auto zit. 

NAar verwachting begin 2020 in onze showroom. 

Offerte aanvragen


Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo