Nieuwe Ford Mondeo Hybrid

Geniet van elke rit
De nieuwe Ford Mondeo gebruikt slimme technologie en intelligent design om ervoor te zorgen dat je samen met je passagiers alles uit elke rit kunt halen. Van sfeerverlichting die je aan je gemoed kunt aanpassen tot automatische temperatuurregeling en zelfs multi-contour-massagestoelen op voorstoelen… Elk detail is ontworpen voor een ontspannende rit. De Mondeo Hybride is nu verkrijgbaar als wagon en heeft meer ruimte voor je bagage dan ooit tevoren.rk Assist, zorgen voor een stressvrije, meer ontspannen rijervaring.

VOL SLIMME VEILIGHEID TECHNOLOGIE
De Mondeo zit vol met veiligheid systemen om jou, je passagiers als mede weggebruikers veilig te houden. Technologie als noodstop hulp en herkennen van overstekende voetgangers kan proactief ongelukken vermijden. Terwijl andere systemen, zoals de opblaasbare veiligheidsgordels achterin, passagiers beschermen bij een eventuele botsing.

Een elegantere manier van rijden

De nieuwe Mondeo is uitgerust met geavanceerde technologieën om je het leven gemakkelijker te maken. Sommige systemen, zoals Adaptive Cruise Control met Stop and Go en Lane Keeping System, letten en reageren voortdurend op veranderende omstandigheden op de weg, het verkeer en je rijgedrag. Andere handige functies, zoals Hill Start Assist en Active Park Assist, zorgen voor een stressvrije, meer ontspannen rijervaring.

 

 

 

Offerte aanvragen

Nieuw op voorraad

  • Ford Mondeo
  • 2.0 187pk HEV Aut TITANIUM
  • Hybride
  • 37.440,-

Bekijk auto

Alle voorraad


Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo