Nieuwe Ford Focus Wagon

 

Prachtig afgewerkteinterieurs.

Ga aan boord voor een ontdekkingsreis met de geheel nieuwe Focus. Superieure styling en vakmanschap zijn zichtbaar in elk detail van het interieur. Gevanceerde functies en state-of-the-art technieken helpen elke reis prettiger te maken.

Past zich moeiteloos

De geheel nieuwe Focus stationwagon combineert de elegantie van een coupé met een uiterst ruim en flexibel interieur. Passagiers op de achterbank genieten meer ruimte dan in andere auto's in deze klasse. Vouw de achterbank op en je hebt een virtueel platte vloer met een ruimte van 1.620 liter* (608 liter* in 5-zits modus). Terwijl een brede achterklep met een lage laaddrempel en optioneel elektrische bediening zorgt voor makkelijke toegang.

Moeiteloos parkeren, zonder het drama.
Parkeren in een drukke straat of een nauwe ruimte kan een hachelijke onderneming zijn. Maar met Active Park Assist 2 maakt de geheel nieuwe Focus het makkelijker dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Eenmaal geactiveerd kan het systeem een geschikte plek vaststellen en voor je de hele parkeer- en uitrijmanoeuvres uitvoeren. Je hoeft de wagen niet in de versnelling te zetten, niet de sturen en de pedalen niet te gebruiken: de auto doet het allemaal voor je. (Optie op modellen met automatische transmissie)

 • Active Park Assist 2
  Maakt parallel en haaks parkeren makkelijk door de controle over het stuur, de versnelling en de pedalen te nemen om uje auto in en uit een parkeerruimte te krijgen.
   
 • Cross Traffic Alert met Active Braking*
  Helpt je bij het achteruit uit een parkeerplaats rijden, door je voor naderend verkeer van beide kanten te waarschuwen en kan automatisch de remmen bedienen als je niet reageert.
   
 • Groothoekachteruitkijkcamera
  Biedt een helder beeld naar links en rechts van de achterzijde van de auto als de achteruitversnelling wordt geselecteerd.

 

Offerte aanvragen

Nieuw op voorraad

 • Ford Focus
 • 1.5 EcoBoost 182pk ST Line Business
 • Benzine
 • 31.980,-

Bekijk auto

Alle voorraad

Download de brochure

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo