Ford Tourneo Custom

Eén van de meest efficiënte auto’s in zijn klasse is de Tourneo Custom. De auto heeft een aerodynamische vormgeving, een zuinige motor en brandstof besparende technologieën, zoals Ford Auto-Start-Stop. Bovendien kosteneffectief voor zowel privé- als zakelijk gebruik. Naast het stijlvolle exterieur van de Tourneo Custom kunt u rekenen op veel comfort voor maximaal negen personen in het luxueuze interieur.

  • Uitgevoerd met dubbele schuifdeur
  • Geïntegreerde imperiaal
  • Innovatieve achterstoelen
  • Ford SYNC technologie

De meest efficiënte auto in zijn klasse

De Ford Tourneo Custom heeft alle topkenmerken van de Ford personenvervoermodellen in een nóg luxere uitvoering. Hij is uitgerust met geavanceerde functionaliteiten: van Ford SYNC met Voice Control tot MP3- en telefoonaansluitingen. De Tourneo Custom is één van de meest efficiënte auto's in zijn klasse, dankzij zijn aerodynamische vormgeving, de zuinige motor en brandstofbesparende technologieën.

Nog meer ruimte met de L2 versie

De Tourneo Custom is bijzonder kosteneffectief voor zowel privé- als zakelijk gebruik. Het is een veilige en luxueuze manier om familie, vrienden en hun spullen te vervoeren. En als u nog meer bagageruimte wenst, kunt u kiezen voor de L2-versie (lange wielbasis).

VANAF € 73.911,-

Offerte aanvragen

Download de brochure

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo