Ford Tourneo Connect

De Tourneo Connect is een functioneel, praktisch en veelzijdig voertuig. Dit doet geen afbreuk aan het design: de vormgeving van het exterieur ziet er niet alleen stijlvol uit, er is ook een reden voor dit ontwerp. Een verbeterde aerodynamica betekent bijvoorbeeld dat de Tourneo Connect beter gestroomlijnd is. Dat betekent minder luchtweerstand, waardoor hij veel zuiniger is. Bovendien is de auto voorzien van bijzonder functionele technologieën die u, andere weggebruikers, voetgangers en zelfs zichzelf helpen te beschermen.

  • Leverbaar in 2 varianten
  • 16 stoelconfiguraties
  • Maximale veiligheidsscore
  • Met Active City Stop systeem

Uw leven wordt gemakkelijker

Elke eigenschap en technologie in de Tourneo Connect is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken. Met Ford SYNC kunt u telefoongesprekken voeren en uw muziek bedienen via eenvoudige spraakopdrachten. Het systeem kan zelfs ontvangen SMS-jes hardop voorlezen. 
Daarnaast helpen sensoren u bij het parkeren en obstakels te vermijden, terwijl andere technologieën automatisch reageren zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het inschakelen van de koplampen of de ruitenwissers.

Connect of Connect Grand

De Tourneo Connect is leverbaar in twee carrosserievarianten: de normale variant met vijf zitplaatsen of de Tourneo Connect Grand met zeven zitplaatsen. Beide auto's hebben 16 mogelijke stoelconfiguraties, waardoor u ook makkelijk de nodige ruimte creëert voor bagage en uitrusting.  Zo is er ook een Ford Tourneo Connect beschikbaar voor het grotere gezin.

VANAF € 26.200,-

Offerte aanvragen

Download de brochure

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo