Ford Fiesta Active

De geheel nieuwe Fiesta Active is de eerste van een nieuwe familie crossover-modellen met de naam Active. Deze modellen zijn geïnspireerd op SUV’s en combineren een robuuste stijl en veelzijdigheid met de plezierige rijdynamiek waar Ford om bekendstaat. Met zijn hoogwaardige comfort en technologieën als rijassistentiesystemen spreekt hij het groeiende aantal SUV- en crossover-kopers in Europa aan. 

De Fiesta Active is nog praktischer dan de al meermaals bekroonde reguliere vijfdeurs-Fiesta. Dat is te danken aan de extra rijhoogte waarmee de Fiesta Active gemakkelijker over ruw terrein kan rijden, en de hogere zitpositie waarmee de inzittenden beter uitzicht hebben en de bestuurder zelfverzekerder door de stad en over de snelweg rijdt.

Het exterieur heeft kenmerken van een SUV, met beschermingspanelen onderaan de carrosserie, unieke lichtmetalen 17-inch wielen en dakrails om de fietsen en de sportuitrusting te vervoeren. Het interieur is voorzien van sportstoelen en het spraakgestuurde SYNC 3-connectiviteits- en entertainmentsysteem is standaard. B&O PLAY premium audio voor ultieme geluidskwaliteit is in Nederland eveneens standaard.

Het interieur van de Fiesta Active is bestand tegen modderige laarzen, strandlakens vol zand en doorweekte passagiers. Het materiaal van de stoelen en het tapijt van de Fiesta Active zijn getest in het vernieuwde materialenlaboratorium van Ford in Dunton (Verenigd Koninkrijk). In de ontwikkelingsfase hebben de stoelen 60.000 testcycli ondergaan om er zeker van te zijn dat kussens en bekleding bestand zijn tegen slijtage. De duurzaamheid van de kleuren is getest met simulatie van uiteenlopende weersomstandigheden en geanalyseerd met behulp van een spectrometer. Zo is gebleken dat kleuren niet verbleken na langdurige blootstelling aan ultraviolet licht. Het met leder beklede stuur is tijdens de ontwikkeling zelfs getest op zijn bestendigheid tegen zonnebrandcrème.

 

Offerte aanvragen

Nieuw op voorraad

  • Ford Fiesta
  • 1.0 EcoBoost 100pk 5D Titanium DEMO
  • Benzine
  • 19.580,-

Bekijk auto

Alle voorraad

Download de brochure

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo