Ford C-Max

Een perfecte combinatie van design en flexibiliteit. De C-MAX en de Grand C-MAX hebben een stijlvol design. Stoere wielkasten, vloeiende koplampen en het motorkapprofiel dragen bij aan de sportieve uitstraling. Het interieur is zeer flexibel, ruim en comfortabel. Aan te passen aan de wensen van uw gezinssamenstelling. U wordt omgeven door slimme technologieën, zoals de Active Park Assist of Hill Start Assist. Bovendien zijn de C-MAX en Grand C-MAX voorzien van een carrosserie, die ontwikkeld is om aan ’s werelds strengste veiligheidsnormen te voldoen.

  • Active Park Assist
  • Standaard met achteruitrijcamera
  • Perfecte wegligging door gewijzigde ophanging
  • Rijbaan waarschuwingssysteem

Een indrukwekkende rijervaring

In de Ford C-MAX en de Grand C-MAX wordt u omgeven door slimme technologieën, die het rijden in deze ultra-geavanceerde auto's leuker, comfortabel en gemakkelijker maken. Zo is de Ford C-Max en Grand C-Max uitgevoerd met een Hill Start Assist, voor extra controle op een helling, Active Park Assist en achteruitrijcamera. De Ford C-Max heeft een nog betere wegligging door de gewijzigde ophanging en door de toevoeging van het Torque Vectoring Control systeem behoudt u maximale grip op het wegdek.
 

Een achterklep die automatische opent en sluit

De handsfree achterklep is bijzonder handig als je je handen vol hebt. Haal je voet eenvoudig onder de achterbumper van de auto door; indien je jouw KeyFree- afstandbediening bij je hebt ( in je tas of zak), gaat de achterklep automatisch voor je open of dicht.

voorkom botsingen in file en in de stad.

Wil je aanrijdingen voorkomen bij lage snelheden? Vertrouw dan op Active City Stop dat bij snelheden onder 50 km/u voortdurend de afstand tussen jou en het voertuig voor je meet. Remt je voorliggen onverwachts? dan remt het systeem automatisch mee.

rijklaar VANAF € 29.320,-

 

Offerte aanvragen

Nieuw op voorraad

  • Ford C-MAX
  • 1.0 Eco 125pk Titanium € 7.000,- VOORDEEL
  • Benzine
  • 27.690,-

Bekijk auto

Alle voorraad

Download de brochure

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo