Financiering


Uw auto financieren bij Ford Credit

Ford Credit is één van 's werelds grootste autofinancieringsmaatschappijen en heeft een uitstekende reputatie. Sinds 1963 heeft de maatschappij miljoenen Ford-kopers in Europa geholpen met de aanschaf van hun auto door producten en diensten te leveren die toegankelijk en betaalbaar zijn.

Door de expertise en omvang is Ford Credit uw ideale partner, met een reeks van uitstekende financieringsplannen. De plannen zijn flexibel, scherp geprijsd en eenvoudig af te sluiten via Wassink Autogroep.

Eén uniforme oplossing is niet altijd geschikt voor alle auto's. Ford Credit heeft diverse mogelijkheden om de financiering van uw auto af te sluiten. Laat uw adviserern door Wassink Autogroep en bespreek de mogelijkheden die het best aansluiten op uw behoeften.

De Ford financierings opties:

Ford Options: Bij aankoop van uw auto stelt Ford de gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast (de TGMW). Deze gegarandeerde waarde lost u tijdens de looptijd niet af. U betaalt alleen het verschil, in maandelijkse termijnen plus een vast rentepercentage. Dat maakt Options zo voordelig. Voor meer informatie klik hier.

Huurkoop: Huurkoop is misschien wel de populairste en meest klassieke manier om een nieuwe of gebruikte auto te financieren. De kracht van huurkoop (ook wel ‘gespreide betaling’ genoemd) is dat u precies weet waar u aan toe bent. Voor meer informatie klik hier.

Flex Finance: Flex Finance van Ford is zeer geschikt als u voor kortere of langere tijd geld nodig hebt om uw gebruikte auto te financieren. U kunt kiezen uit verschillende korte of lange looptijden en u kunt bovendien altijd tussentijds kosteloos aflossen, geheel of gedeeltelijk.
De keuze is aan u. Voor meer informatie klik hier.

Private Lease:  Vindt u 'gebruik' belangrijker dan 'bezit'? Besteedt u de verzekering en het onderhoud liever uit? Dan is Ford Private Lease iets voor u! De auto is niet uw eigendom, u 'huurt' de auto van Ford Lease. Heel overzichtelijk, want alle kosten zitten in één maandbedrag. U hoeft alleen nog maar te tanken. Aan het einde van de looptijd geeft u de auto terug aan Ford Lease. Voor meer informatie klik hier.

Wassink Autogroep treedt op als (verbonden) bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor FCE Bank. De Europese Standaardinformatie is verkrijgbaar via FCE Bank en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt 08617002.

 


Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo