Onderhoud, reparatie en banden

Houd uw bedrijfswagen in optimale conditie


Onderhoud & reparaties

Wassink bedrijfswagens besteedt veel zorg aan het onderhoud en de reparatie van uw Ford bedrijfswagen. Onze zeer bekwame serviceteam helpt u om uw Ford in topconditie te houden en ook om de verkoopwaarde te behouden. U kunt waar voor uw geld verwachten, professionele service en hoogwaardige onderdelen van mensen die uw auto van binnen en van buiten kennen.

Ford streeft er continu naar het onderhoud zo efficiënt mogelijk uit te voeren en de kosten ervan te beperken. Tijdens elke onderhoudsbeurt worden alle noodzakelijke controles uitgevoerd en onderdelen vervangen. In het onderhoudsschema (hiernaast te downloaden) vindt u de prijs van een complete onderhoudsbeurt afhankelijk van de kilometerstand of leeftijd van de bedrijfswagen.

Regelmatig onderhoud voorkomt dat kleine storingen grotere, dure problemen worden. Een hoogwaardige service van Ford betekent:

Dit is wat u van Wassink Autogroep kunt verwachten:

Bedrijfswagen reparaties

Het is goed te weten dat de mensen die uw auto repareren werden opgeleid door de mensen die hem bouwden. Of het nu een nieuwe of gebruikte Ford bedrijfswagen is, Wassink bedrijfswagens zorgt ervoor dat uw auto probleemloos blijft rijden.

U zult zien dat onze erkende reparateurs een uitstekende service bieden als uw bedrijfswagen een reparatie nodig heeft:

Banden en wielen

In samenwerking met vooruitstrevende bandenfabrikanten streven wij ernaar uw Ford bedrijfswagen uit te rusten met hoog presterende banden die voldoen aan onze kwaliteits- en veiligheidsstandaards. De banden op uw bedrijfswagen zijn uw enige contact met de weg. Een band heeft een raakvlak met het wegdek ongeveer ter grootte van uw hand. Juist daarom is het zeer belangrijk dat uw auto de juiste banden heeft.

Vijf goede redenen om uw banden te laten controleren:

Zoek niet langer verder! Wassink bedrijfswagens is uw totaalaanbieder in zakelijke mobiliteitsoplossingen. Ook voor Ford bedrijfswagen onderhoud, reparaties en banden bent u bij Wassink aan het juiste adres. Wilt u meer informatie over onze onderhoudsdiensten, neem dan contact met ons op.


Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo