Ford Transit

Elke millimeter van de Transit is gebouwd om u te helpen uw bedrijf efficiënt, productief en kostenbesparend te kunnen runnen. Deze bedrijfswagen is capabel, sterk en duurzaam. Het exterieur heeft niet alleen een opvallende en eigentijdse vormgeving, maar maakt het voertuig ook aerodynamischer voor een lager brandstofverbruik. Het interieur is stijlvol, comfortabel en kent vele gelijkenissen met onze personenauto's. Maar dit is een Transit, een eersteklas werkpaard, dus geschikt voor het zware werk

Verschillende varianten

De Ford Transit is Fords grootste bestelauto. De Transit is leverbaar in verschillende carrosserievarianten met een keuze uit voorwielaandrijving, achterwielaandrijving en vierwielaandrijving. Daarnaast is er keuze uit vijf verschillende carrosserielengtes en maximaal toelaatbare gewichten. Met een laadruimte van maar liefst 15,1m3 en de mogelijkheid om spullen te vervoeren met een lengte tot 4,2 meter biedt de Ford Transit u altijd voldoende ruimte.

Praktisch en duurzaam

Gebouwd om praktisch en duurzaam te zijn, afgewerkt om zo comfortabel mogelijk aan te voelen: het personenauto-achtige interieur is ergonomisch ontworpen om alle bedienings- en opbergvoorzieningen binnen handbereik te hebben.

vanaf € 23.500,- Exclusief BTW/ BPM

Offerte aanvragen

Nieuw op voorraad

  • Ford Transit
  • Diesel
  • 24.840,-

Bekijk auto

Alle voorraad

Download de brochure

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo