Nieuwe Ford Transit Connect

De nieuwe Transit Connect is stijlvol en compact van vorm. Met een geheel nieuw interieur en veel geavanceerde technologieën, is de nieuwe Transit Connect op alle fronten verbeterd.

Ongeëvenaard comfort
Onder een krachtig en stijlvol exterieur schuilt een auto die ontworpen is volgens dezelfde veeleisende normen als die van de grotere Transit Bestelauto. Binnenin biedt de cabine een ongeëvenaard comfort dat door geen enkele kleine bestelauto kan worden geëvenaard. Bovendien maken de talrijke extra functies uw werk gemakkelijker en veiliger.

De kenmerkende robuustheid, duurzaamheid en functionaliteit van de nieuwe Transit Connect blijven ongewijzigd, met functies als een flexibele dubbele passagiersstoel en SYNC 3. Leverbaar met een korte en lange wielbasis loopt het laadvolume op tot 3,6m³ (VDA) en een maximaal laadvermogen tot 890 kg. De nieuwe Transit Connect is een uitzonderlijk elegante bedrijfswagen met innovatieve rijhulptechnologieën die ervoor zorgen dat de bestuurder handsfree verbonden blijft.

De combinatie van een groot, hard werkvermogen en de rijeigenschappen van een personenauto maken de Transit Connect tot de bestelauto bij uitstek. De Transit Connect is gebouwd om te werken…

Vanaf € 12.200,- Exclusief BTW/ BPM

 

Offerte aanvragen

Nieuw op voorraad

  • Ford Transit Connect
  • L2 Trend 100 PK Fin. 0%
  • Diesel
  • 18.136,-

Bekijk auto

Alle voorraad

Download de brochure

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo