Nieuwe Ford Transit Custom

de nieuwe ford transit custom

De Transit Custom staat bekend om zijn robuustheid, functionaliteit en betrouwbaarheid. De nieuwe Transit Custom is uitgerust met een nog breder scala aan innovatieve features en technologieën, is nog efficiënter en het ontwerp en vakmanschap zijn van het hoogste niveau. Het resultaat is dat je neemt plaats achter het stuur van een bestelauto die verfijnder en geavanceerder is dan ooit.

Ziet wat jij misschien mist
Traffic Sign Recognition herkent permanente of tijdelijke verkeersborden langs en/of boven de weg. Een pictogram van het betreffende snelheidsbord of bord 'niet inhalen' wordt weergegeven op het instrumentenpaneel en verandert elke keer mee als je een nieuwe snelheidszone binnen rijdt.

Meer vermogen, minder uitstoot

Met onze geavanceerde 2.0 Ford EcoBlue motoren is de nieuwe Transit Custom zo ontworpen dat hij voldoet aan de Euro 6 emissienorm. Dit resulteert in minder uitstoot en lagere gebruikskosten. Deze motoren zijn dan misschien kleiner dan de 2.2 Duratorq motoren, maar leveren meer vermogen.

SYNC 3: voor een moeiteloze handsfree-beleving

Ford SYNC 3 is een geavanceerd systeem waarmee je verbonden blijft en jouw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of het 8 inch touchscreen dat met druk- en veegbewegingen kan worden bediend om op intuïtieve wijze te navigeren. Live Traffic helpt je files te vermijden. Je kunt zelfs een lijst van lokale restaurants opvragen door te zeggen: 'Ik heb trek'.

VERKRIJGBAAR VANAF € 20.675,- EXCLUSIEF BTW/BPM

Offerte aanvragen

Nieuw op voorraad

  • Ford Transit Custom
  • GB 2.0 TDCi 105PK 280 L1H1 Trend
  • Diesel
  • 23.327,-

Bekijk auto

Alle voorraad

Download de brochure

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo