ook zakelijk of privé leasen?

heeft u een vraag? stel hem gerust

Financiering

Uw auto financieren met Peugeot Finance

U kunt bij Wassink Autogroep eenvoudig uw auto laten financieren via Peugeot Finance. U heeft slechts één contactpersoon voor de aanschaf, inruil en financiering van uw nieuwe auto of occasion. Dat is wel zo prettig.

Peugeot Finance is dé specialist bij uitstek voor de financiering van uw nieuwe Peugeot. Zodra de keuze voor een nieuwe Peugeot (of voor een gebruikte auto) gemaakt is, heeft u keuze uit vele aantrekkelijke kredietvormen bij Peugeot Finance.

Doorlopend en aflopend krediet

Bij financiering via Peugeot Finance kunt u kiezen uit een aflopend krediet of een doorlopend krediet. Voor beide financieringsvormen geldt een minimum kredietsom van € 1.000. Bij een aflopend krediet betaalt u uw auto binnen een vastgestelde tijd af. Uw kosten, zoals de rente, zijn van tevoren vastgesteld. Zo weet u van tevoren wanneer u alles heeft afbetaald. Duidelijk en precies. Bij een doorlopend krediet ligt alleen het maandelijkse bedrag vast voor rente en aflossing. Het rentepercentage is variabel. U kunt opnemen en extra aflossen naar behoefte.

Over het regelwerk rond de financiering hoeft u zich niet druk te maken. Een afspraak bij uw bank is niet nodig. U maakt bij Wassink Autogroep gewoon een keuze uit de financieringsmogelijkheden. En Peugeot Finance regelt de rest.

 

uw auto verzekeren met Peugeot assurance

Peugeot Assurance is dé autoverzekering met de beste dekking, exclusief voor Peugeot-rijders. Al bent u nog zo voorzichtig, een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom bieden we de beste autoverzekering. Peugeot Assurance is een speciale verzekering voor uw auto die vrijwel alle situaties dekt, tegen een heel scherpe premie.

Uw voordeel

U wilt meer weten?
Wilt u meer weten over het financieren van uw auto of een verzekering afsluiten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder op weg.

*m.u.v. Volledig Casco met dagwaarde of 1 jaar aanschafwaarde

 


Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo