DS 7 Crossback

De ultieme combinatie van kracht...

De DS 7 CROSSBACK is de eerste exponent van de tweede generatie modellen van DS Automobiles. In deze geraffineerde SUV komen alle aspecten van het Franse vakmanschap tot uiting: chique materialen, ambachtelijkheid en technologische innovaties. Het verfijnde karakter van de DS 7 CROSSBACK wordt benadrukt door de karakteristieke voorzijde met de DS Wings. De zeshoekige grille, met in het midden het DS-logo, is voorzien van een nieuw rasterwerk met diamanteffect. De centrale baan, die in lengterichting over de aluminium motorkap loopt, geeft structuur aan het design en accentueert het DS-embleem. De scherpe vouwen in de vooren achterschermen laten het gespierde uiterlijk van deze SUV fraai uitkomen.

volop comfort en ruimte

Het interieur van de DS 7 CROSSBACK biedt de inzittenden volop ruimte, met name achterin waar de rugleuning van de achterbank elektrisch verstelbaar is over een hoek van 23° tot 32°. De voorstoelen en achterbank zijn gevuld met schuimmateriaal met een hoge dichtheid, dat bijzonder duurzaam is en zich kenmerkt door een hoge mate van zitcomfort. De voorstoelen beschikken, afhankelijk van de uitvoering, over stoelverwarming, stoelventilatie en een massagefunctie (de 5 massagemodi kunnen worden geselecteerd via het centrale touchscreen). 

De DS 7 CROSSBACK is leverbaar met een groot panoramisch schuif-/kanteldak met een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Dit dak bestaat uit een vast achterste ruitpaneel en een beweegbaar voorste ruitpaneel dat over het vaste deel schuift. De bagageruimte van de DS 7 CROSSBACK is de grootste van zijn segment (555 l), biedt dankzij de vlakke laadvloer een optimale flexibiliteit en is uitermate gebruiksvriendelijk. Zo kan de elektrisch bedienbare achterklep met handsfreefunctie (onderdeel van het pack Easy Access*) met een simpele  voetbeweging onder de achterbumper worden geopend en gesloten.

De DS 7 CROSSBACK is te bewonderen in onze showroom aan de Gildestraat 17 in Velp. Proefritten zijn op afspraak mogelijk.

Leverbaar vanaf € 39.990,- 


 

Offerte aanvragen

Nieuw op voorraad

  • DS Ds 7 Crossback
  • 180pk Aut Performance Line Full Option
  • Benzine
  • 57.940,-

Bekijk auto

Alle voorraad

Download de brochure

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo