DS5

Design

Als boegbeeld van DS is de DS 5 een waardig exponent van het avant-gardistische karakter van het merk. Verticale grille met DS-logo, DS LED Vision-koplampen, touch mirrorscreen en efficiënte, zuinige motoren. Met zijn fraaie welvingen en sportieve uiterlijk heeft de DS 5 een magnetische aantrekkingskracht. De krachtig gevormde zeshoekige DS Wings-grille geeft de auto een gedistingeerd karakter.

Comfort

Een op de luchtvaart geïnspireerd auto interieur voor een unieke en sensationele rijervaring. Neem plaats achter het stuur van de DS 5 en heers over de weg vanuit een geraffineerde cockpit in een spectaculair hightech interieur.
In de DS 5 klinkt uw favoriete muziek dankzij het Denon hifi-systeem alsof u op de eerste rij van een concertzaal zit. Met deze geraffineerde geluidsisolatie kunt u zich volledig laten onderdompelen in de klanken van de muziek.

Rijbeleving

Benzine- of dieselmotor, desgewenst met de automatische transmissie EAT6, of de Hybrid 4X4: u beschikt over een aandrijflijn die toonaangevend is op het gebied van vermogen en souplesse, terwijl het milieu zo min mogelijk wordt belast. 

De DS 5 wordt voorzien van uitrusting en accessoires die garant staan voor zorgeloos rijden en de veiligheid van u en uw passagiers waarborgen. Zowel connectief als in technisch opzicht komt de veiligheid voor de inzittenden op de eerste plaats. Met de DS 5 rijdt u altijd ontspannen, in een betrouwbare omgeving.

 

Offerte aanvragen

Download de brochure

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo