Citroën C4 Cactus

Een uniek karakter en een gedrufd design

De nieuwe Citroën C4 Cactus kenmerkt zich door een organisch en vloeiend design met onderscheidende elementen die hem een uniek karakter geven:

  • Een optisch zwevend dak door het rondom aansluitende glasoppervlak.
  • Een vloeiend silhouet dat wordt geaccentueerd door de nieuwe, slankere Airbumps aan de onderzijde van de portieren en de robuuste wielkasbeschermers die met name in de stad de carrosserie optimaal beschermen.
  • De combinatie van compacte afmetingen en een lange wielbasis zorgt niet alleen voor een dynamisch en wendbaar rijkarakter maar ook veel ruimte voor alle inzittenden.

EXTERIEURDESIGN

De originele Nieuwe Citroën C4 Cactus laat een frisse wind waaien door het segment van compacte hatchbacks. Hij is direct herkenbaar aan zijn pure en vloeiende design met typische Citroën-stijlkenmerken: zoals de Airbumps® aan de onderzijde van de portieren, de doorlopende lijn van de zijruiten, het zwevende dak, de voorzijde met de over twee niveaus verdeelde lichtsignatuur en de brede LED 3D-achterlichten.

De Nieuwe C4 Cactus biedt keuze uit 31 kleurcombinaties voor het exterieur, met 9 carrosseriekleuren en 4 Color Packs met geraffineerde kleuraccenten.

DE ULTRACOMFORTABELE HATCHBACK

De Nieuwe Citroën C4 Cactus vormt een belangrijk nieuw hoofdstuk in het Citroën Advanced Comfort®-programma. Het is de eerste auto in Europa die is voorzien van een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) en de eerste auto ter wereld met Advanced Comfort Seats. Het resultaat is een onovertroffen rijcomfort, typisch Citroën. De 12 rijhulpsystemen en 3 connectiviteitstechnologieën staan garant voor gemakkelijk en zorgeloos rijden.

verkrijgbaar vanaf € 21.990,-

Offerte aanvragen

Nieuw op voorraad

  • Citroën C4 Cactus
  • 110pk Shine voorraad actie!
  • Benzine
  • 24.940,-

Bekijk auto

Alle voorraad

Download de brochure

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo