Citroën C5 Aircross

De Citroën C5 Aircross is een echte SUV met een comfortabel en flexibel karakter, een ongekend plezierig en ruim interieur. Deze SUV heeft bij elke stap in het ontwerpproces geprofiteerd van het Citroën Advanced Comfort®-programma. Het resultaat is een functionele en gebruiksvriendelijke SUV die qua comfort en modulariteit ongeëvenaard is in zijn segment.

dynamisch en elegant

Een eigen karakter en een unieke uitstraling. De Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross geeft met zijn krachtige en zelfverzekerde, maar nooit arrogante houding een nieuwe invulling aan dit SUV-segment. De imposante, brede neus heeft met de fraai geïntegreerde Double Chevron en de over 2 niveaus verdeelde Full LED-lichtsignatuur alle kenmerken van de nieuwste modellen van het merk. Het geeft de auto een modern en expressief uiterlijk. Het stoere en fraai gewelfde silhouet onderscheidt zich door een rondom aansluitend glasoppervlak dat wordt geaccentueerd door een kenmerkende verchroomde sierlijst in de vorm van een "C". De in reliëf uitgevoerde achterlichten zijn voorzien van 4 opvallende ovale 3D LED-modules die de breedte van de auto accentueren.

kracht en dynamiek

Grip control met hill descent assist. Omdat een SUV ook buiten de gebaande wegen uit de voeten moet kunnen, is de Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross te voorzien van Grip Control, een systeem dat onder alle omstandigheden voor de benodigde grip zorgt. Met een draaiknop op de middenconsole kunt u 1 van de 5 beschikbare standen selecteren. En om uw veiligheid ook op een steile afdaling te garanderen, beperkt de Hill Descent Assist zowel bij vooruit- als achteruitrijden de kans op wegglijden of het verlies van de controle over de auto. 

De Citroën C5 Aircross staat in alle Citroën showrooms. kom langs en ervaar hem zelf.


Nu rijklaar vanaf € 31.390,-

Offerte aanvragen

Download de brochure

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo