Citroën C4 Spacetourer

Ruimte voor het hele gezin combineren met rijplezier: Daarin slaagt de Nieuwe C4 Spacetourer met glans! De vernieuwde en gemoderniseerde C4 Spacetourer (5 zitplaatsen) bouwt voort op het unieke en onmiskenbare design van zijn voorganger. Het geslaagde uiterlijk van de oorspronkelijke versie van deze MPV is verder verfraaid dankzij de nieuwe chevrons op de achterklep, de nieuwe dynamische en krachtige voorzijde en twee nieuwe kleuren: Gris Acier en Lazuli Blue.

De C4 Spacetourer heeft een nieuwe voorzijde die niet alleen dynamisch is maar ook klasse uitstraalt. Hij behoudt zijn voor hedendaagse Citroën-modellen kenmerkende drielaags lichtsignatuur. De grille bestaat uit twee delen met daar tussenin de bumper in carrosseriekleur. De zeer scherp getekende koplampen zijn voorzien van een nieuwe omlijsting waarmee ze naar de buitenzijde worden doorgetrokken.

Het in een andere kleur uitgevoerde dak accentueert het karakter en de dynamiek van de C4 Spacetourer. Deze optie, die met alle carrosseriekleuren kan worden gecombineerd, biedt een nieuwe personalisatiemogelijkheid om het uiterlijk van de MPV te verfraaien. De buitenspiegelkappen zijn daarbij glanzend zwart uitgevoerd.

de citroen c4 SPACETOURER is verkrijgbaar vanaf € 28.390,-

 

Offerte aanvragen

Download de brochure

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo