Citroën C3

Een auto waar u op slag verliefd op wordt! De Nieuwe C3 heeft een unieke vorm die opvalt door de hoge en charismatische voorzijde en geprononceerde welvingen, die de auto een krachtig en energiek voorkomen geven. Met zijn gladde vormen, grafische signatuur en kleuren is het een verfrissend en trendy model. Met de Nieuwe C3 onderscheidt u zich en laat u zien dat u met uw tijd meegaat!

Aan de voorzijde valt de Nieuwe C3 op door zijn tweelaags lichtsignatuur die de hoge neus accentueert. De verchroomde uiteinden van de chevrons strekken zich uit tot de led-dagrijverlichtingsunits en de koplampen hebben een ronde vorm. Het onderste gedeelte van de bumper maakt de voorzijde optisch hoger, wat de auto een extra stoer karakter geeft. De mistlampen kunnen worden voorzien van gekleurde sierlijsten. Dat geeft de voorzijde een extra verfrissend tintje!

Het zwevende dak is een van de meest opvallende stijlkenmerken van de Nieuwe C3. Dit dak, dat leverbaar is in drie kleuren, wordt gedragen door zwarte voorruitstijlen en gebogen achterstijlen die het dynamische silhouet van de auto accentueren. De verhouding tussen het plaatwerk en het glasoppervlak geeft het design van de Nieuwe C3 een beschermend en uitgebalanceerd karakter. Een karakter dat ook rust en ontspanning uitstraalt dankzij de vloeiende en ingetogen lijnen.

de citroën C3 is verkrijgbaar vanaf € 15.890,-

 

 
     

 

Offerte aanvragen

Nieuw op voorraad

  • Citroën C3
  • 1.2 TURBO 110 PK ORIGINS
  • Benzine
  • 20.740,-

Bekijk auto

Alle voorraad

Download de brochure

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo