Citroën Jumpy

Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp van deze Nieuwe Jumpy biedt de auto nog meer gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid. Hij is voorzien van rijhulpsystemen en motoren van de nieuwste generatie waarmee de Nieuwe Jumpy de ideale compagnon is voor de harde werker. Aan de hand van een playlist met vier video's kunt u alle ins en outs leren kennen van de Nieuwe Jumpy, die leverbaar is in 3 lengtes en optioneel kan worden voorzien van handsfree te bedienen schuifdeuren.

Het design van de Nieuwe Citroën Jumpy is geïnspireerd door dat van personenauto's en SUV's. Hij heeft vloeiende lijnen die de auto een zelfverzekerde en stoere uitstraling geven, zonder enige vorm van agressiviteit. Zijn karakter? Even dynamisch als rustgevend! De korte, horizontale motorkap met aan weerskanten brede, hoog geplaatste koplampen geeft de auto een indrukwekkend voorkomen.

Deze voor personenvervoer bestemde uitvoering van de Nieuwe Jumpy draagt net als de bestelwagen alle designkenmerken van een Citroën. Het logo van het merk komt natuurlijk terug in de grille waarvan de vorm doorloopt tot in de koplampen. De brede, stevige voorbumper is voorzien van contrasterende zwarte luchtinlaatroosters die het robuuste design van de Nieuwe Jumpy Combi accentueren.

Het profiel van de Nieuwe Jumpy en de brede schuifdeur laten er geen twijfel over bestaan dat het interieur bijzonder ruim en flexibel in te delen is. Met zijn robuuste en moderne uiterlijk en functionele en gebruiksvriendelijke ontwerp is het de ideale auto voor uw bedrijf.

Offerte aanvragen

Nieuw op voorraad

  • Citroën Jumpy
  • GB M 120 PK 3-zits Business zeer compleet !!
  • Diesel
  • 18.500,-

Bekijk auto

Alle voorraad

Download de brochure

Download de prijslijst

Contact Openingstijden
ma-vr: 08:00 - 18:00 uur *
za: 09:00 - 17:00 uur *

* Werkplaats & Werkplaatsreceptie
ma-vr: 08:00 - 17:00 uur
za: gesloten

Wassink Autogroep
E: info@wassinkautogroep.nl

Wassink Autogroep pay-off

Erkend duurzaam logo