Laadpaal

Gespecialiseerd in laadpalen

Maakt u binnenkort de overstap naar een elektrische auto en wilt u voordelig opladen? Door thuis een eigen laadpaal te hebben bespaart u veel geld ten opzichte van publiek laden. Binnen Wassink Autogroep werken wij samen met Lanova Laadpalen, zij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van laadpalen. Op deze manier kunnen wij het totale pakket aanbieden voor u als klant.

Afhankelijk van uw situatie is er misschien een verzwaring van de meterkast nodig of extra graafwerk. Voor ieder huishouden is er een passende oplossing.

Via onderstaande button kunt u eenvoudig een offerte opvragen. Lanova neemt dan contact met u op voor uw maatwerk laadoplossing.

Vraag offerte aan

In 5 stappen een laadpaal bij Wassink Autogroep

  1. Oriëntatie van een elektrische auto.
  2. Ervaar een elektrische auto tijdens een proefrit.
  3. Adviesgesprek over de laadpaal met persoonlijke offerte.
  4. Er wordt een datum afgestemd op basis van de verwachte levertijd.
  5. U kunt genieten van uw nieuwe elektrische auto.

KIES UW NIEUWE LAADPAAL

Met een laadpaal aan huis kunt u uw elektrische auto op ieder gewenst moment snel en voordelig opladen. Dankzij de modulaire opbouw van Lanova laadstations zijn de slimme laadpalen geschikt voor alle Plug-In Hybride en elektrische auto’s, nu én in de toekomst. Bekijk onze laadpalen voor thuis hieronder.

Het gemak van een laadpaal thuis

Het aanschaffen van een laadpaal aan huis biedt diverse voordelen. Zo gaat het opladen via uw laadpaal aan huis sneller dan via het stopcontact. En, u kunt opladen wanneer u maar wil! Daarnaast zijn de laadpalen voor thuis geschikt voor iedere meterkast en voorzien van een instelbaar laadvermogen. Het laadvermogen kan hierdoor gemakkelijk worden aangepast op de maximale capaciteit van uw meterkast.

Een ander voordeel is dat de laadpaal toekomstbestendig is. Dat wil zeggen, het laadvermogen kan gemakkelijk op ieder gewenst moment aangepast worden op basis van een andere of tweede elektrische auto. Dit beperkt de kosten van de laadpaal thuis, omdat het kostbare aanpassingen van de meterkast voorkomt.

Hoe snel kan ik mijn auto thuis opladen?

De snelheid waarmee uw Plug-in hybride of elektrische auto kan opladen is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de meterkast en het laadvermogen dat uw auto. Heeft u een 3 fase meterkast, ook wel krachtstroom genoemd, dan gaat het opladen sneller. Mits de auto ook in staat is om krachtstroom te ontvangen. Gemiddeld gaat het opladen van een volledig elektrische auto ongeveer 8 keer zo snel dan aan een stopcontact.

De keuze tussen een fase-1 en fase-3 auto hangt sterk af van jouw persoonlijke behoeften en omstandigheden. Fase-1 laden is ideaal voor dagelijks gebruik en biedt bovendien een kosteneffectieve en toegankelijke manier om een elektrische auto op te laden. Fase-3 biedt snellere laadtijden en is beter geschikt voor situaties waar snel laden noodzakelijk is. De keerzijde is dat het wel serieuze kosten met zich meebrengt.

Verschil tussen Fase-1 en Fase-3 laden

Werkplaatsafspraak Bekijk Voorraad Bekijk onze acties Onze Vestigingen Contact Opnemen
HomeLaadpaal