7 jaar garantie

Kia 7 jaar garantie bij Wassink Autogroep

Als enige automerk in Europa kan Kia maar liefst 7 jaar garantie geven op haar auto’s. Dit komt doordat zij ervan overtuigd zijn dat zij een zeer goede kwaliteit leveren. Wat kan er in 7 jaar allemaal gebeuren? Jij kan er nu ongestoord van genieten.

Hoe ziet 7 jaar garantie eruit?

Kia heeft al haar modellen intensief getest onder extreme omstandigheden. Het Kia Global Quality Center heeft vier belangrijke criteria vastgelegd waarop elk nieuw model moet voldoen. De criteria zijn: rijcomfort, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Voordat een nieuw model geïntroduceerd wordt, wordt er maar liefst 1,1 miljoen kilometer gereden om er zeker van te zijn dat alles werkt zoals Kia heeft vastgelegd in haar criteria.

Het interieur van elke nieuwe Kia is meermaals getest op gebruik en slijtage. Het is voor Kia dan ook de kunst om van alle ideeën die zij hebben hoogwaardige producten te maken. Dit is terug te zien in de huidige generatie Kia’s die de fabriek verlaten.

De 7 belangrijkste voordelen

Wat zijn dan de voordelen voor jou als Kia rijder?

  • Uitzonderlijke kwaliteit.
  • Zorgeloos rijden.
  • Volledige fabrieksgarantie.
  • Geldig in heel Europa.
  • Uitgebreide dekking.
  • Lagere gebruikskosten. Hogere restwaarde.
  • 100% overdraagbaar.

Bekijk nu onze nieuwe Kia modellen en laat je meeslepen in luxe en comfort. Ervaar de kwaliteit en geniet 7 jaar lang zonder zorgen van jouw nieuwe Kia. Voor meer informatie staan onze medewerkers altijd voor je klaar.

Garantievoorwaarden per model: voor alle Kia-modellen gelden de algemene garantievoorwaarden zoals beschreven in het boekje “Garantie & onderhoud”.

Carrosseriegarantie: 10 jaar carrosseriegarantie zonder kilometerbeperking.

Garantie 12V boordaccu: 2 jaar garantie zonder kilometerbeperking.

Lakgarantie: 5 jaar met een maximum van 150.000 km.

Audio-navigatiegarantie: 3 jaar met een maximum van 100.000 km.

Accessoires: de fabrieksgarantie is niet van toepassing op accessoires, informeer naar de garantievoorwaarden van de specifieke accessoire bij jouw Kia-dealer.

HomeKiaOnderhoud & ServiceKia Service7 jaar garantie