Kia Ruitenservice Voor alleen het beste zicht

Goed zicht door een schone ruit zonder sterretjes of een barst is zeer bevorderlijk voor de verkeersveiligheid. Het wil nog wel eens gebeuren dat er een steentje op de voorruit komt of dat er iets anders op de voorruit valt wat een sterretje veroorzaakt. Het is van essentieel belang dat het sterretje op tijd gemaakt wordt, zodat dit niet een grotere scheur kan worden of zelfs een barst. Laat jouw Kia daarom op tijd bij Wassink Autogroep langskomen voor ruitenservice zodat jij weer veilig op weg kan.

Wat te doen met een sterretje in je voorruit?

Het is bijzonder vervelend als er een sterretje in je voorruit zit. Het kan namelijk je zicht belemmeren en het sterretje kan zelfs uitgroeien tot een grotere scheur of zelfs een barst. Wanneer je er op tijd bij bent, kunnen wij ervoor zorgen dat dit niet gebeurd. Een sterretje kleiner dan 3 centimeter wordt door ons gemaakt. Wanneer deze groter is dan 3 centimeter (€ 2,- muntstuk), dan wordt vaak de gehele ruit vervangen.

Kia ruitschade bij Wassink Autogroep

Hoe gaan onze monteurs te werk?

De ruit wordt eerst goed schoongemaakt. Daarna wordt de beschadiging onder zeer hoge druk en met een kleine hoeveelheid heldere kunsthars behandeld. De hars wordt dat daarna onder een UV-licht uitgehard. De oorspronkelijke sterkte van de ruit is weer terug. Als laatste krijgt de ruit nog een speciale polish waarmee het inslagpunt glad afgewerkt wordt.

Wat kost de Kia ruitenservice?

De kosten van een ruitreparatie zijn afhankelijk van de autoverzekering die afgesloten is. Sommige autoverzekeringen keren namelijk wel een bedrag voor uit en andere niet. Om jou nog een extra service te bieden, handelen wij de reparatie af met jouw verzekeraar. Neem hiervoor wel even het groene verzekeringsbewijs mee. Moet de ruit vervangen worden, dan betaal je alleen het eigen risico.

Naast goed zicht door de voorruit is een Kia in topconditie beter voor de verkeersveiligheid. Kom daarom ook langs voor onderhoud van jouw Kia. Wij zorgen ervoor dat jouw auto weer helemaal in orde is zodat jij weer veilig de weg op kan.


HomeKiaOnderhoud & ServiceKia OnderhoudKia Ruitenservice