Kia Onderhoud Houdt je Kia in topconditie

Je wilt niet langs de kant van de weg komen te staan met pech of hoge kosten hebben voor een reparatie aan jouw auto. Veiligheid staat voorop in het verkeer. Dat geldt dus ook voor onderhoud. Laat daarom altijd jouw Kia voor onderhoud langskomen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast levert een goed onderhouden auto meer op bij het inruilen en verkoopt het meestal makkelijker. De fabrieksgarantie wordt behouden en de levensduur van jouw Kia wordt indirect verlengd.

Vakkundige monteurs

Bij Wassink Autogroep werken alleen de beste monteurs aan jouw auto. Zo krijgen zij meerdere malen per jaar bijscholing om up-to-date te blijven van alle ontwikkelingen in de autobranche. Onze monteurs kennen jouw auto vanbinnen en vanbuiten en weten dus wat er moet gebeuren.

Een Kia-onderhoudsbeurt bestaat uit een basisbeurt die bij alle auto’s wordt uitgevoerd, waaronder een complete inspectie, het verversen van de motorolie en het vervangen van het oliefilter. Naast deze basisbeurt kunnen ook aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn. Dit is afhankelijk van de leeftijd en kilometerstand van jouw auto. Hierbij valt te denken aan het vervangen van het lucht- en interieurfilter, het vernieuwen van de bougies en het verversen van koel- en remvloeistof.

Kia onderhoud op 2 manieren

Bij Wassink Autogroep kan je gebruik maken van 2 soorten onderhoud. De welbekende kleine- en grote beurt. Daarnaast is er de mogelijkheid om dit te combineren met een APK keuring of het verwisselen van banden.

Kleine beurt

Kom langs voor een kleine beurt en laat jouw Kia controleren op de meest vitale delen en functies. De accu en banden worden geïnspecteerd, de olie wordt ververst en het oliefilter wordt vervangen. Met ongeveer één uur heeft de monteur de kleine beurt uitgevoerd en kan jij weer veilig op weg.

Grote beurt

De grote beurt gaat net iets verder. De inspectie duurt ongeveer twee tot drie uur, maar jouw Kia wordt helemaal binnenstebuiten gekeerd. Op bijna alle delen wordt jouw auto gecontroleerd. Niet alleen de inspectie vindt plaats, maar ook een eventuele reparatie hoort erbij. Sommige onderdelen hebben een kortere levensduur dan andere onderdelen vanwege het gebruik.

Maak hieronder een afspraak in de werkplaatsplanner en laat jouw Kia door gecertificeerd personeel nakijken.

Vraag offerte aan


HomeKiaOnderhoud & ServiceKia OnderhoudKia Onderhoud