Kia Banden Ieder seizoen de juiste banden

Om de beste prestaties te kunnen leveren, zijn de juiste banden bij jouw Kia van groot belang. De juiste banden maken een auto zuiniger én veiliger. Door de verschillende seizoenen is het raadzaam om de banden daarop aan te passen. Wassink Autogroep is benoemd tot Kia Servicepunt waar jij gemakkelijk jouw auto kunt laten voorzien van de juiste banden. Het is zelfs mogelijk om de banden op te laten slaan bij ons zodat jij er geen ruimte aan kwijt bent in de schuur.

Wissel je winterbanden voor zomerbanden

De zomer is komt er weer aan. De warme, tropische dagen komen eraan. De druilerige en regenachtige dagen zijn aangebroken. Daar horen ook de juiste banden bij. Wissel daarom bij Wassink Autogroep jouw winterbanden om voor zomerbanden. Onze vakkundige monteurs staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij weer veilig op pad kan gaan met jouw Kia. De banden worden niet alleen verwisselt, maar er wordt ook gekeken naar de bandenspanning en eventueel de remmen. Zo kan jij met een gerust gevoel de zomer in.

Kia banden bij Wassink Autogroep

Waarom wisselen van banden?

Bij zomerse omstandigheden en temperaturen onder de 7°C bieden zomerbanden beduidend meer voordelen ten opzichte van zomerbanden. Hieronder volgen 5 redenen waarom het rijden op zomerbanden de beste keuze is:

  • Kortere remweg;
  • Betere wegligging;
  • Meer grip (ook tijdens een regenbui!);
  • Minder slijtage;
  • Minder rolweerstand en dus meer brandstofbesparing.

Zijn je banden aan vervanging toe?

Door alle kilometers die jij met je Kia maakt, gaat het profiel van de banden achteruit. Wij helpen je graag met de juiste banden, zodat jij weer veilig op weg kan. Samen met jou kijken we naar de perfecte banden voor jouw Kia. Afhankelijk van jouw budget, kilometrage op jaarbasis, wensen en behoeften geven wij graag een advies voor de beste banden. Er zijn namelijk tal van mogelijkheden van banden te koop in verschillende maten, prijsklassen en merken.

Vervolgens zullen wij een offerte uitbrengen voor de banden waar jouw voorkeur naar uit gaat. In de offerte nemen wij ook altijd de kosten mee voor de montage en het balanceren van de banden, dus geen onverwachtse kosten achteraf. Uiteraard kan jij rekenen op de technische kennis van onze gecertificeerde Kia monteurs.

Lekke band met jouw Kia?

Het kan altijd gebeuren dat je een lekke band hebt. Ook bij zorgvuldig onderhoud kan iets soms kapot gaan. Geen paniek, bij ons is er altijd plek voor spoedgevallen in onze werkplaatsplanner. Neem contact op met één van onze Kia vestigingen zodat het euvel verholpen kan worden en jij snel weer op weg kan met jouw Kia.

Om de kwaliteit van jouw banden te bewaren is snelle reparatie van belang. Als een scherp voorwerp (spijker, schroef, glas etc.) de staalgordel heeft beschadigd, is de kans groot dat deze gaat roesten. Hierdoor zal de schade aan de band groter worden. Bij tijdige constatering en reparatie van de lekke band kan de band door een van onze monteurs gerepareerd worden.

Vraag offerte aan


HomeKiaOnderhoud & ServiceKia OnderhoudKia Banden